Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Gelre

Jachthaven W.S.V. Gelre

In het zuiden van Zutphen, in de Vispoorthaven, vindt u de jachthaven van W.S.V. Gelre. Deze rustige verenigingshaven is een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van de oude binnenstad en de omgeving langs de IJssel.

In deze monding van de IJssel bevindt u zich in een van de belangrijkste verbindingen naar Kampen, het Ketelmeer, het IJsselmeer, Friesland, de Waddenzee en de Noordzee. De ingang van de haven bevindt zich ter hoogte van kilometerpaal 927. Houdt rekening met vrachtschepen op de rivier.

De haven heeft zo'n 50 ligplaatsen. Passanten zijn van harte welkom. Boten tot 9,5 meter kunnen afmeren in een box met zijarm aan de middensteiger. Op de steiger vindt u water en elektra. Grotere boten kunnen afmeren langs de kade. De vereniging heeft een bescheiden havengebouw met kantoor, kantine en toilet- en doucheruimtes.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Gelre delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt