Vispoorthaven 1

7201GV Zutphen

+31-85-500-8694

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Gelre in Zutphen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. Gelre

In het zuiden van Zutphen, in de Vispoorthaven, vindt u de jachthaven van W.S.V. Gelre. Deze rustige verenigingshaven is een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van de oude binnenstad en de omgeving langs de IJssel.

In deze monding van de IJssel bevindt u zich in een van de belangrijkste verbindingen naar Kampen, het Ketelmeer, het IJsselmeer, Friesland, de Waddenzee en de Noordzee. De ingang van de haven bevindt zich ter hoogte van kilometerpaal 927. Houdt rekening met vrachtschepen op de rivier.

De haven heeft zo'n 50 ligplaatsen. Passanten zijn van harte welkom. Boten tot 9,5 meter kunnen afmeren in een box met zijarm aan de middensteiger. Op de steiger vindt u water en elektra. Grotere boten kunnen afmeren langs de kade. De vereniging heeft een bescheiden havengebouw met kantoor, kantine en toilet- en doucheruimtes.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Gelre delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt