Kreijendijk 2

6624KS Maasbommel

+31-85-500-8783

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. de Gouden Ham in Maasbommel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ireen
Nergens voel je je meer welkom dan bij Adrie, Anja en Robbie! Zij doen alles om het je naar de zin te maken! Als heel de wereld zo zou zijn.....
Een passant
Jachthaven de Gouden Ham in Maasbommel is een hele gezellige en gastvrije haven. Als alle havenmeesters zo aardig waren...... Top, ga zo door!

Jachthaven W.S.V. de Gouden Ham

De jachthaven van WSV Gouden Ham is gelegen in Maasbommel. Aan de rustige inham De Gouden Ham van de Maas kunt u hier uitstekend watersporten en genieten van de weelderige natuur.

U vindt de haven direct na de ingang van de inham aan bakboord, tussen kilometerpaal 192 en 193. Zeilen, roeien, zwemmen zijn slechts enkele voorbeelden van wat u in deze wateren kunt doen.

In de haven zijn 150 ligplaatsen aanwezig. Als passant bent u van harte welkom. De steigers zijn voorzien van water en elektriciteitspunten. Verder vindt u er sanitaire voorzieningen, een wasserette, afvalcontainer, speelvoorzieningen en een gezellig clubhuis. Nabij vindt u enkele horecagelegenheden. Op zo'n 15 min. lopen vindt u een supermarkt.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. de Gouden Ham delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt