Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. de Gouden Ham

Jachthaven W.S.V. de Gouden Ham

De jachthaven van WSV Gouden Ham is gelegen in Maasbommel. Aan de rustige inham "De Gouden Ham" van de Maas kunt u hier uitstekend watersporten en genieten van de weelderige natuur.

U vindt de haven direct na de ingang van de inham aan bakboord, tussen kilometerpaal 192 en 193. Zeilen, roeien, zwemmen zijn slechts enkele voorbeelden van wat u in deze wateren kunt doen.

In de haven zijn 150 ligplaatsen aanwezig. Als passant bent u van harte welkom. De steigers zijn voorzien van water en elektriciteitspunten. Verder vindt u er sanitaire voorzieningen, een wasserette, afvalcontainer, speelvoorzieningen en een gezellig clubhuis. Nabij vindt u enkele horecagelegenheden. Op zo'n 15 min. lopen vindt u een supermarkt.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. de Gouden Ham delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt