Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Nieuwe Schans

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven de Nieuwe Schans

5 van 5 (1 beoordelingen)

U vindt Jachthaven de Nieuwe Schans in Alphen aan de Maas. Op de grens van Gelderland en Noord-Brabant kunt u hier vandaan prachtige tochten maken. Op het terrein vindt u tevens een camping.

Vanuit de haven kunt u onder andere naar fraaie plekken als het recreatiegebied "De Gouden Ham" of "De Lithse Ham" varen. De rustige omgeving leent zich ook uitstekend voor fietstochten.

In de jachthaven zijn ca. 70 ligplaatsen aanwezig. Tot de faciliteiten behoren een sanitairgebouw, elektriciteitsaansluitingen en wifi. Passanten zijn meer dan welkom. Bij Bar & Terras kunt u terecht voor hapjes en drankjes. Met de handige boodschappenservice hoeft u tijdens uw verblijf niet eens van boord.

Uw ervaringen over Jachthaven de Nieuwe Schans delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt