De Nieuwe Schans 2

6626BC Alphen aan de Maas

+31-85-500-8392

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven de Nieuwe Schans in Alphen aan de maas delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

OLIVARO
Zeer vriendelijke ontvangst rustige haven en gezellige vertoeven . Wij doen al 10 jaar deze haven aan in onze vakantie en zullen dit blijven doen . Voor ons een aanrader voor echte boot liefhebbers. Eric en Isa Ps 99% van de havens heeft geen helling
Tom en Karin
Fijne kleine haven met een gezellige bar, restaurant. Helaas lagen we aan een steiger met een roosterprofiel waarop onze honden niet konden lopen. Daarom 4 sterren ipv 5.
Jan
Een jachthaven willen zijn zonder boot helling???

Jachthaven de Nieuwe Schans

5.0 van 5 (4 beoordelingen)

U vindt Jachthaven de Nieuwe Schans in Alphen aan de Maas. Op de grens van Gelderland en Noord-Brabant kunt u hier vandaan prachtige tochten maken. Op het terrein vindt u tevens een camping.

Vanuit de haven kunt u onder andere naar fraaie plekken als het recreatiegebied De Gouden Ham of De Lithse Ham varen. De rustige omgeving leent zich ook uitstekend voor fietstochten.

In de jachthaven zijn ca. 70 ligplaatsen aanwezig. Tot de faciliteiten behoren een sanitairgebouw, elektriciteitsaansluitingen en wifi. Passanten zijn meer dan welkom. Bij Bar & Terras kunt u terecht voor hapjes en drankjes. Met de handige boodschappenservice hoeft u tijdens uw verblijf niet eens van boord.

Uw ervaringen over Jachthaven de Nieuwe Schans delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt