De Nieuwe Schans 2

6626BC Alphen aan de maas

70

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jaap Bosker
Wij komen hier al jaren omdat het er altijd gezellig is en omdat je er mooi kunt varen!

Jachthaven de Nieuwe Schans

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

U vindt Jachthaven de Nieuwe Schans in Alphen aan de Maas. Op de grens van Gelderland en Noord-Brabant kunt u hier vandaan prachtige tochten maken. Op het terrein vindt u tevens een camping.

Vanuit de haven kunt u onder andere naar fraaie plekken als het recreatiegebied De Gouden Ham of De Lithse Ham varen. De rustige omgeving leent zich ook uitstekend voor fietstochten.

In de jachthaven zijn ca. 70 ligplaatsen aanwezig. Tot de faciliteiten behoren een sanitairgebouw, elektriciteitsaansluitingen en wifi. Passanten zijn meer dan welkom. Bij Bar & Terras kunt u terecht voor hapjes en drankjes. Met de handige boodschappenservice hoeft u tijdens uw verblijf niet eens van boord.

Uw ervaringen over Jachthaven de Nieuwe Schans delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt