Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling de Koornwaard

Bootstalling de Koornwaard

De bootstalling van De Koornwaard is gelegen in het Gelderse plaatsje Heukelum. Het bedrijf is gespecialiseerd in het stallen van boten tot een gewicht van 32 ton.

Tot het aanbod behoort winterstalling (seizoen okt t/m april), zomerstalling (mei t/m sept) of stalling voor een korte duur, bijvoorbeeld wanneer u aan uw boot wilt werken. De Koorwaard biedt tevens reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan, zoals schilder-, lak- en timmerwerk. Een eenmalige of dubbele hijs en het schoonspuiten van uw boot behoort ook tot de opties.

Het terrein bestaat uit een 5.000 m2 loodsruimte en 10.000 m2 buitenopslagruimte die gereserveerd is voor pleziervaartuigen.

Uw ervaringen over de bootstalling van De Koornwaard in Heukelum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt