Appeldijk 17

4161BH Heukelum

+31-85-500-8690

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling de Koornwaard in Heukelum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling de Koornwaard

De bootstalling van De Koornwaard is gelegen in het Gelderse plaatsje Heukelum. Het bedrijf is gespecialiseerd in het stallen van boten tot een gewicht van 32 ton.

Tot het aanbod behoort winterstalling (seizoen okt t/m april), zomerstalling (mei t/m sept) of stalling voor een korte duur, bijvoorbeeld wanneer u aan uw boot wilt werken. De Koorwaard biedt tevens reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan, zoals schilder-, lak- en timmerwerk. Een eenmalige of dubbele hijs en het schoonspuiten van uw boot behoort ook tot de opties.

Het terrein bestaat uit een 5.000 m2 loodsruimte en 10.000 m2 buitenopslagruimte die gereserveerd is voor pleziervaartuigen.

Uw ervaringen over de bootstalling van De Koornwaard in Heukelum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt