De Zwaan 8

8551RK Woudsend

+31-85-500-8672

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Wellekom Watersport in Woudsend delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Wellekom Watersport

Wellekom Watersport voldoet aan alle moderne eisen die een watersporter stelt en voldoet aan de meest recente (milieu)normen. Zo is er een gezellige ontvangstruimte 'Het Praethuys' met de uitstraling van een bruine kroeg. Hier kunt u, desgewenst, even ontspannen met een drankje.

De sanitaire voorzieningen bestaan uit vloerverwarming, koud én warm stromend water bij iedere wastafel, voldoende elektra voor föhnen en scheren en schone, betegelde toiletten en douches.

De steigers zijn voorzien van water en elektra aansluitingen. De grote ligboxen beschikken elk over een eigen, gesepareerde, walstroomaansluiting.

Tevens kunt u in de hele haven gebruikmaken van ons WIFI netwerk.

Op het terrein van jachthaven Wellekom Watersport is een kraan en een milieuvriendelijke afspuitplaats aanwezig. Daarnaast beschikken we over een werkloods waar kleine (nood)reparaties overdekt en droog uitgevoerd kunnen worden.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt