Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Wellekom Watersport

Jachthaven Wellekom Watersport

Wellekom Watersport voldoet aan alle moderne eisen die een watersporter stelt en voldoet aan de meest recente (milieu)normen. Zo is er een gezellige ontvangstruimte 'Het Praethuys' met de uitstraling van een bruine kroeg. Hier kunt u, desgewenst, even ontspannen met een drankje.

De sanitaire voorzieningen bestaan uit vloerverwarming, koud én warm stromend water bij iedere wastafel, voldoende elektra voor föhnen en scheren en schone, betegelde toiletten en douches.

De steigers zijn voorzien van water en elektra aansluitingen. De grote ligboxen beschikken elk over een eigen, gesepareerde, walstroomaansluiting.

Tevens kunt u in de hele haven gebruikmaken van ons WIFI netwerk.

Op het terrein van jachthaven Wellekom Watersport is een kraan en een milieuvriendelijke afspuitplaats aanwezig. Daarnaast beschikken we over een werkloods waar kleine (nood)reparaties overdekt en droog uitgevoerd kunnen worden.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt