Vuurtorenstraat 10

8531HJ Lemmer

+31-85-500-8326

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Watersportcentrum Lemmer in Lemmer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Hylkema
Very unprofessional organization. Poorly maintained marine and completely unreliable business. You'd be wise to steer clear of them. Additionally, the owner, Wilco Werkman, got raided and arrested for tax evasion. Be Ware!

Watersportcentrum Lemmer

De jachthaven van Watersportcentrum Lemmer is gelegen in de Industriehaven van het Friese dorp. Naast riante ligplaatsen vindt u hier ruime parkeergelegenheid. Het historische en gemoedelijke centrum van Lemmer is op loopafstand bereikbaar.

De haven is direct toegankelijk vanaf het IJsselmeer. U vaart daarbij door de Lemstersluizen, die omgeven zijn door pittoreske sluiswachterhuisjes. In de buurt vindt u onder meer het Ir. D.F. Wouda stoomgemaal (UNESCO werelderfgoed) en de Friese meren zijn goed te bereiken.

Er zijn 120 riante ligplaatsen in de haven aanwezig. Aan de steigers vindt u water, verlichting en stroomtoevoer. De sanitaire voorzieningen bestaan uit douches, toiletten en ook een wasmachine en droger. Eveneens is er een 40 ton kraan aanwezig, mogelijkheid tot zomer- en winterstalling en een blokhut met koelkast en koffieautomaat. Op loopafstand vindt u in het centrum vele winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Het strand van Lemmer vindt u op 5 minuten lopen.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersport Lemmer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt