Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportcentrum Lemmer

Watersportcentrum Lemmer

De jachthaven van Watersportcentrum Lemmer is gelegen in de Industriehaven van het Friese dorp. Naast riante ligplaatsen vindt u hier ruime parkeergelegenheid. Het historische en gemoedelijke centrum van Lemmer is op loopafstand bereikbaar.

De haven is direct toegankelijk vanaf het IJsselmeer. U vaart daarbij door de Lemstersluizen, die omgeven zijn door pittoreske sluiswachterhuisjes. In de buurt vindt u onder meer het Ir. D.F. Wouda stoomgemaal (UNESCO werelderfgoed) en de Friese meren zijn goed te bereiken.

Er zijn 120 riante ligplaatsen in de haven aanwezig. Aan de steigers vindt u water, verlichting en stroomtoevoer. De sanitaire voorzieningen bestaan uit douches, toiletten en ook een wasmachine en droger. Eveneens is er een 40 ton kraan aanwezig, mogelijkheid tot zomer- en winterstalling en een blokhut met koelkast en koffieautomaat. Op loopafstand vindt u in het centrum vele winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Het strand van Lemmer vindt u op 5 minuten lopen.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersport Lemmer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt