Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportcentrum Hart van Friesland

Watersportcentrum Hart van Friesland

Watersportcentrum Hart van Friesland is een veilige en comfortabele thuishaven voor meer dan tweehonderd pleziervaartuigen. Midden in Friesland gelegen is het de ideale haven voor veel pleziervaarders. Tussen het Sneekermeer, de Goingarijpster poelen, de Brekken en de Langweerder Wielen, direct gelegen aan het Prinses Margrietkanaal en gemakkelijk te bereiken ook via de snelwegen. Uitwellingerga ligt op een uurtje rijden van Utrecht en Amsterdam.

Men kan gebruik maken van veel faciliteiten, zoals het restaurant, de water- en electriciteittappunten, het toilet- en douchegebouw en natuurlijk niet te vergeten de speeltuin, sportvelden en de kinderboerderij. Dit geldt ook voor de gasten uit de passantenhaven.

Om uw schip uit het water te halen is de haven voorzien van een Roodberg botenlift. Deze kan schepen tot 23 ton tillen. Ook is het mogelijk om bij de haven onderhoud aan uw schip te plegen, daarvoor hebben is er een ruime hal die aan alle moderne milieu-eisen voldoet.

Uw bij-boot kunt u ook in en uit het water halen door gebruik te maken van de ruime helling met afspuitplaats.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt