Eastwei 8

8624TG Uitwellingerga

+31-85-500-8680

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Toiletten
Uw ervaringen over Watersportcentrum Hart van Friesland in Uitwellingerga delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Watersportcentrum Hart van Friesland

Watersportcentrum Hart van Friesland is een veilige en comfortabele thuishaven voor meer dan tweehonderd pleziervaartuigen. Midden in Friesland gelegen is het de ideale haven voor veel pleziervaarders. Tussen het Sneekermeer, de Goingarijpster poelen, de Brekken en de Langweerder Wielen, direct gelegen aan het Prinses Margrietkanaal en gemakkelijk te bereiken ook via de snelwegen. Uitwellingerga ligt op een uurtje rijden van Utrecht en Amsterdam.

Men kan gebruik maken van veel faciliteiten, zoals het restaurant, de water- en electriciteittappunten, het toilet- en douchegebouw en natuurlijk niet te vergeten de speeltuin, sportvelden en de kinderboerderij. Dit geldt ook voor de gasten uit de passantenhaven.

Om uw schip uit het water te halen is de haven voorzien van een Roodberg botenlift. Deze kan schepen tot 23 ton tillen. Ook is het mogelijk om bij de haven onderhoud aan uw schip te plegen, daarvoor hebben is er een ruime hal die aan alle moderne milieu-eisen voldoet.

Uw bij-boot kunt u ook in en uit het water halen door gebruik te maken van de ruime helling met afspuitplaats.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt