Munkedyk 2

8611JM Gaastmeer

+31-85-500-8688

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Vuilwater station
Speeltuin
Beveiligde steigers
Kindervoorzieningen
Havenmeester
Uw ervaringen over Jachthaven Waterrecreatie Syperda in Gaastmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Waterrecreatie Syperda

De jachthaven van Waterrecreatie Syperda vindt u in de groene omgeving van Gaastmeer. In dit rustige Friese plaatsje kunt u prachtige vaarten naar de andere Friese meren.

De haven is gelegen aan het Gaastmeer. Dit water is te bereiken in open bevinding met onder andere het Heegermeer, de Fluessen, Zandmeer en Oudegaasterbrekken. Plaatsen als Workum, Stavoren en het IJsselmeer zijn binnen twee uur te bereiken.

De haven maakt onderdeel uit van het waterrecreatiepark Syperda, waar u tevens vakantiehuisjes, platbodemschepen en zeilbootjes kunt huren. De jachthaven biedt ruimte voor boten van 10 meter, 8 meter en kleiner en is van alle gemakken voorzien, zoals elektra en water aan de steiger. Verder vindt u in de jachthaven goede voorzieningen zoals een ruime parkeergelegenheid en kleine speeltuin. Tevens zijn er meerdere kraanfaciliteiten aanwezig een restaurant.

Uw ervaringen over de jachthaven van Waterrecreatie Syperda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt