Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Waterrecreatie Syperda

Jachthaven Waterrecreatie Syperda

De jachthaven van Waterrecreatie Syperda vindt u in de groene omgeving van Gaastmeer. In dit rustige Friese plaatsje kunt u prachtige vaarten naar de andere Friese meren.

De haven is gelegen aan het Gaastmeer. Dit water is te bereiken in open bevinding met onder andere het Heegermeer, de Fluessen, Zandmeer en Oudegaasterbrekken. Plaatsen als Workum, Stavoren en het IJsselmeer zijn binnen twee uur te bereiken.

De haven maakt onderdeel uit van het waterrecreatiepark Syperda, waar u tevens vakantiehuisjes, platbodemschepen en zeilbootjes kunt huren. De jachthaven biedt ruimte voor boten van 10 meter, 8 meter en kleiner en is van alle gemakken voorzien, zoals elektra en water aan de steiger. Verder vindt u in de jachthaven goede voorzieningen zoals een ruime parkeergelegenheid en kleine speeltuin. Tevens zijn er meerdere kraanfaciliteiten aanwezig een restaurant.

Uw ervaringen over de jachthaven van Waterrecreatie Syperda delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt