Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Van Roeden Watersport Heeg

4.8 van 5 (5 beoordelingen)

Van Roeden Watersport Heeg

4.8 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven Van Roeden Watersport is de ideale thuishaven voor uw kostbare bezit, gelegen in Heeg én in Friesland!

Tussen het Johan Friso kanaal (Jeltesloot) en kanaal 't Var naar Heeg ligt al eeuwen lang een prachtig eiland met de naam "Gouden Bodem". Het grenst aan het gelijknamige natuurreservaat. In januari 1998 is dit eiland ontsloten door een brug en kon er aan de realisatie van een fantastisch watersportrecreatiegebied begonnen worden. Hiervan maakt Jachthaven “Gouden Bodem” deel uit.

De moderne jachthaven, gelegen in Heeg en omringd door een waterrijke gebied, heeft ruim 160 ligplaatsen van 7 tot en met 15 meter, met een diepgang van minimaal 2 meter!

Elke ligplaats heeft eigen stroomvoorziening, is bereikbaar met drinkwater en vanaf de 10 meterboxen is er een eigen kopsteiger aanwezig. Geniet van Heeg, de omringende Friese meren en de vele voordelen die de jachthaven van Van Roeden Watersport u kan bieden.

De voordelen van de jachthaven zijn:

✓ Veilige high-tech toegang met het Sep-Key® Systeem

Onze haven is voorzien van het modernste bedieningssysteem van dit moment.

✓ Ruime parkeermogelijkheden

U kunt uw auto altijd kwijt op ons beveilgde parkeerterrein.

✓ Draadloos internet (Wifi) in de jachthaven

✓ Onderhoud

Wij kunnen desgewenst alle voorkomende werkzaamheden aan uw schip voor u verrichten.

✓ 20-tons kraan aanwezig

✓ Mogelijkheid tot tanken diesel

✓ Mogelijkheid tot tanken diesel

✓ Vuilwaterinname station aanwezig

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt