Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Van der Meer

Jachthaven Van der Meer

Jacht- Scheepsservice Van der Meer in Sneek heeft een kleine jachthaven. Naast ligplaatsen kunt u hier ook terecht voor winterstalling en diverse werkzaamheden aan uw boot.

U vindt de haven aan de zuidoostkant van Sneek, centraal in het Friese merengebied. Het haventerrein is goed per auto en boot bereikbaar.

In de haven is het mogelijk om een ligplaats te huren. Tot de voorzieningen behoren goede sanitaire voorzieningen en water en elektriciteit op de steigers. Wedstrijdzeilers in eenheidsklassen kunnen aan de kade met een kolomzwenkkraan (max. 2 ton) de schepen te water laten en ’s zomers eventueel binnen in de hal of buiten op het terrein stallen. Tevens is winterstalling mogelijk. Er is een goed geventileerde en droge maar niet verwarmde hal van ongeveer 800 m2, evenals een groot terrein voor buitenstalling.

Uw ervaringen over de jachthaven van Van der Meer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt