Eeltjebaasweg 9

8606KA Sneek

+31-85-500-8609

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Van der Meer in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Van der Meer

Jacht- Scheepsservice Van der Meer in Sneek heeft een kleine jachthaven. Naast ligplaatsen kunt u hier ook terecht voor winterstalling en diverse werkzaamheden aan uw boot.

U vindt de haven aan de zuidoostkant van Sneek, centraal in het Friese merengebied. Het haventerrein is goed per auto en boot bereikbaar.

In de haven is het mogelijk om een ligplaats te huren. Tot de voorzieningen behoren goede sanitaire voorzieningen en water en elektriciteit op de steigers. Wedstrijdzeilers in eenheidsklassen kunnen aan de kade met een kolomzwenkkraan (max. 2 ton) de schepen te water laten en ’s zomers eventueel binnen in de hal of buiten op het terrein stallen. Tevens is winterstalling mogelijk. Er is een goed geventileerde en droge maar niet verwarmde hal van ongeveer 800 m2, evenals een groot terrein voor buitenstalling.

Uw ervaringen over de jachthaven van Van der Meer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt