Burgemeester de Hooppark 2

8605CR Sneek

+31-85-500-8470

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wifi
Restaurant
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Winkel
Wastafels
Uw ervaringen over Sneeker Jachthaven in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Uitgerust wakker worden op de heerlijke Sneeker jachthaven. Goede en schone toilet en douches. Op.loopafstand van centrum. Genieten.
Anoniem
Een prachtige jachthaven met een havenmeester die je bij aankomst al gastvrij opvangt!

Sneeker Jachthaven

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

De Sneeker Jachthaven is uniek om zijn ligging vlakbij de binnenstad van waterstad Sneek. Sneek is een prachtige oude stad (anno 1294), rijk aan monumenten en oude stadsgezichten. Ook heeft Sneek, als bruisend uitgaanscentrum, talloze restaurants, bruine kroegen en discotheken.

Daarnaast is het in de zomer goed toeven op de vele terrassen die Sneek rijk is. Dit alles op slechts 5 minuten wandelafstand van de Sneeker Jachthaven!

De Sneeker Jachthaven biedt u voldoende faciliteiten voor een aangenaam verblijf in Sneek. Verder is het haventerrein afgesloten door middel van een hekwerk.

Uw ervaringen over Sneeker Jachthaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt