Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Sneeker Jachthaven

5 van 5 (2 beoordelingen)

Sneeker Jachthaven

5 van 5 (2 beoordelingen)

De Sneeker Jachthaven is uniek om zijn ligging vlakbij de binnenstad van waterstad Sneek. Sneek is een prachtige oude stad (anno 1294), rijk aan monumenten en oude stadsgezichten. Ook heeft Sneek, als bruisend uitgaanscentrum, talloze restaurants, bruine kroegen en discotheken.

Daarnaast is het in de zomer goed toeven op de vele terrassen die Sneek rijk is. Dit alles op slechts 5 minuten wandelafstand van de Sneeker Jachthaven!

De Sneeker Jachthaven biedt u voldoende faciliteiten voor een aangenaam verblijf in Sneek. Verder is het haventerrein afgesloten door middel van een hekwerk.

Uw ervaringen over Sneeker Jachthaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt