Syl 12

8493LL Terherne

+31-85-500-8673

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Terherne in Terherne delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Terherne

Jachthaven Terherne is centraal gelegen in Friesland. In de omgeving kunt u uitstekend watersporten en varen naar de Friese meren. De haven wordt beheerd door Jachtbemiddeling Van der Veen B.V. die ook een scheepswerf nabij heeft.

De jachthaven is bereikbaar zonder belemmering van bruggen en sluizen. U vaart binnen 5 minuten naar het Sneekermeer. Plaatsen als Grou, Sneek en Lemmer zijn ook goed te bevaren vanuit Terherne.

De ligplaatsen in de jachthaven hebben een stabiele vingersteiger langs de lengte van uw boot. De steigers zijn voorzien van een walstroom. Eveneens zijn er watertappunten, heeft u de mogelijkheid om diesel te tanken en is er wifi beschikbaar. Zowel in de zomer beschikt u over een verwarmd toiletgebouw moet goede facilitaire voorzieningen. Op loopafstand vindt u diverse winkel- en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de Jachthaven Terherne delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt