Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Terherne

Jachthaven Terherne

Jachthaven Terherne is centraal gelegen in Friesland. In de omgeving kunt u uitstekend watersporten en varen naar de Friese meren. De haven wordt beheerd door Jachtbemiddeling Van der Veen B.V. die ook een scheepswerf nabij heeft.

De jachthaven is bereikbaar zonder belemmering van bruggen en sluizen. U vaart binnen 5 minuten naar het Sneekermeer. Plaatsen als Grou, Sneek en Lemmer zijn ook goed te bevaren vanuit Terherne.

De ligplaatsen in de jachthaven hebben een stabiele vingersteiger langs de lengte van uw boot. De steigers zijn voorzien van een walstroom. Eveneens zijn er watertappunten, heeft u de mogelijkheid om diesel te tanken en is er wifi beschikbaar. Zowel in de zomer beschikt u over een verwarmd toiletgebouw moet goede facilitaire voorzieningen. Op loopafstand vindt u diverse winkel- en horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de Jachthaven Terherne delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt