Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Sneekerhof Irnsum

4.8 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven Sneekerhof Irnsum

4.8 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven Sneekerhof is van alle gemakken voorzien. De vier sterren jachthaven beschikt over ruime aanlegplaatsen, die u kunt huren voor een compleet seizoen of voor één of meerdere dagen.

Bij elke ligplaats is een aansluiting voor elektra en water.
Tevens kan de jachthaven gasflessen (lege flessen worden ook ingenomen) en dieselolie leveren. Tevens biedt het de mogelijkheid voor draadloos internet. De keurig verzorgde sanitaire voorzieningen vindt u dichtbij de aanlegplaatsen.

Wilt u ontbijten met vers brood of heeft u een dagje geen zin in koken? In het restaurant kunt u heerlijk ontbijten, lunchen of dineren met een prachtig uitzicht over het water.

En als u niet alleen het water wilt zien, maar het ook wilt horen
kabbelen, neem dan plaats op het ruime en gezellige terras.
Bij Jachthaven Sneekerhof is iedereen welkom.

Het terrein is voorzien van een speeltuin en is zodanig ingericht dat kinderen er veilig kunnen spelen. Uw hond mag aangelijnd het terrein verkennen. Bezoekers kunnen hun auto kwijt op de
parkeerplaatsen bij de ingang van het terrein, die ook ruimte biedt aan trailers.

Wil uw bezoek een weekendje blijven slapen, maar heeft u geen ruimte aan boord? Dan is de luxe waterwoning wellicht een goede oplossing. De waterwoning biedt ruimte aan zes personen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (9)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
6 2.5 1.8 € 7.20 gratis gratis gratis Boek nu
7 2.5 1.8 € 8.40 gratis gratis gratis Boek nu
8 3 1.8 € 9.60 gratis gratis gratis Boek nu
9 4 1.8 € 10.80 gratis gratis gratis Boek nu
10 4 1.8 € 12.00 gratis gratis gratis Boek nu
11 4 1.8 € 13.20 gratis gratis gratis Boek nu
12 4 1.8 € 14.40 gratis gratis gratis Boek nu
13 4 1.8 € 15.60 gratis gratis gratis Boek nu
14 4 1.8 € 16.80 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt