Sluisweg 3

8531DJ Lemmer

+31-85-500-8644

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Slump in Lemmer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Slump

Jachthaven Slump in Lemmer ligt op enkele minuten varen van het IJsselmeer. U vindt de haven aan de Vluchthaven in het oosten van Lemmer.

Naast het IJsselmeer vaart u vanuit deze jachthaven eenvoudig naar wateren als het Tjeukemeer, Slotermeer en De Kûfurd. Nabij vindt een strand waar u heerlijk kunt ontspannen.

In Jachthaven Slump zijn 40 riante ligplaatsen. Daarnaast vindt u er uitgebreide faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen, parkeerplaatsen langs de steiger, stroomaansluiting en een tankstation. De haven biedt de mogelijkheid tot winterstalling, fietsverhuur en gebruik van de 16 tons-kraan. Tevens is er een supermarkt aanwezig op het terrein. Op loopafstand vindt u het centrum van Lemmer en een strand.

Uw ervaringen over Jachthaven Slump delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt