Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Slump

Jachthaven Slump

Jachthaven Slump in Lemmer ligt op enkele minuten varen van het IJsselmeer. U vindt de haven aan de Vluchthaven in het oosten van Lemmer.

Naast het IJsselmeer vaart u vanuit deze jachthaven eenvoudig naar wateren als het Tjeukemeer, Slotermeer en De Kûfurd. Nabij vindt een strand waar u heerlijk kunt ontspannen.

In Jachthaven Slump zijn 40 riante ligplaatsen. Daarnaast vindt u er uitgebreide faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen, parkeerplaatsen langs de steiger, stroomaansluiting en een tankstation. De haven biedt de mogelijkheid tot winterstalling, fietsverhuur en gebruik van de 16 tons-kraan. Tevens is er een supermarkt aanwezig op het terrein. Op loopafstand vindt u het centrum van Lemmer en een strand.

Uw ervaringen over Jachthaven Slump delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt