Monnikenweg 5

9265LX Suwald

+31-85-500-8879

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid


Havenmeester

+31-65-762-4840

recreatietrefpuntsuwald@gmail.com

ma-vr van 08:30 t/m 17:30 | weekend van 08:30 t/m 23:00

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Suwald in Suwald delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

J.Kempenaar
Een mooie haven ,de douche en toilet waren netjes.
Baflo Bill
Wat een geweldige lokatie! De gehaktbal broeden ookde tosti een aanrader. De dame die ons verzorgde is een topper! Devolgende keer blijven we drie weken! Ook de Groningse kapitein van het pontje ineen mooie kerel!
Henk van Dijk
We moesten om redenen tijdens onze vakantie in Suwald zijn. We waren benieuwd of we vanwege de diepgang terecht konden. Dit bleek erg mee te vallen, meer dan 2 meter water in het haventje, direct vanaf het PM kanaal te bereiken. Prima passanten plekken, met alles wat nodig is. In het Theehuis (met terras), gerund door vrijwilligers, een huiselijke sfeer, heerlijke warme koffie en dito broodje bal.

Jachthaven Suwald

Jachthaven Schalkediep is een locatie bij recreatiecentrum Suwald Er is een zonnepont aanwezig over Schalkediep en een oplaadpunt E-bike.

Tevens treft u een terras aan het water en is winkelcentrum Burgum met 6km vlakbij evenals het centrum 2km.

Uw ervaringen over de Jachthaven Schalkediep in Suwald delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.Jachthavens en ligplaatsen in de buurt