Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Wartenster Wiid

Jachthaven Wartenster Wiid

Jachthaven Wartenster Wiid is dé Thuishaven van Warten. De haven ligt in het rustieke Warten.
Jachthaven Wartenster Wiid ligt vlak bij de Sanemar en het nationaal park de Alde Feanen. De haven ligt centraal tussen de Friese meren. U kunt alle kanten. Het vaargebied is ideaal is voor zowel gevorderde als beginnende watersporters. Met ruim 60 ligplaatsen is Jachthaven Wartenster Wiid de ideale ligplaats voor uw boot. De haven is voorzien van alle voorzieningen die u als watersporter nodig heeft. De jachthaven Wartenster Wiid biedt in de omgeving diverse restaurants en mogelijkheden voor uitstapjes.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt