Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Westerdijk

Jachthaven Westerdijk

Jachthaven Westerdijk is een middelgrote jachthaven met bijna 300 ligplaatsen. Hier vindt u voor uw boot een passende ligplaats in een rustige en beschutte jachthaven.

De jachthaven ligt op een unieke locatie; aan de rand van het kleine watersportdorp Earnewâld en dichtbij het prachtige natuur- en watersportgebied het Nationale Park: de Alde Feanen. Het natuurgebied bestaat uit meren en plassen, vaarten, riet en graslanden en is toegankelijk voor recreatie en watersport. Het watergebied is het beste varend te verkennen.
Van jachthaven Westerdijk, vanuit het midden van Friesland kunt u zonder veel oponthoud van bruggen of sluizen naar het merengebied varen.

Jachthaven Westerdijk is een familiebedrijf, door de gemoedelijke sfeer en onze persoonlijke benadering weten al veel watersporters het te vinden en te waarderen.

De jachthaven is geheel gerenoveerd en wordt continu goed onderhouden. De haven is daardoor ingericht op uw wensen als watersporter. Elektriciteit, water en Wifi internet is aanwezig op de steiger.

Uw ervaringen over Jachthaven Westerdijk in Eernewoude delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt