Feantersdyk 8

9264TN Earnewald

+31-85-500-8655

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Westerdijk in Earnewald delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Westerdijk

Jachthaven Westerdijk is een middelgrote jachthaven met bijna 300 ligplaatsen. Hier vindt u voor uw boot een passende ligplaats in een rustige en beschutte jachthaven.

De jachthaven ligt op een unieke locatie; aan de rand van het kleine watersportdorp Earnewâld en dichtbij het prachtige natuur- en watersportgebied het Nationale Park: de Alde Feanen. Het natuurgebied bestaat uit meren en plassen, vaarten, riet en graslanden en is toegankelijk voor recreatie en watersport. Het watergebied is het beste varend te verkennen.
Van jachthaven Westerdijk, vanuit het midden van Friesland kunt u zonder veel oponthoud van bruggen of sluizen naar het merengebied varen.

Jachthaven Westerdijk is een familiebedrijf, door de gemoedelijke sfeer en onze persoonlijke benadering weten al veel watersporters het te vinden en te waarderen.

De jachthaven is geheel gerenoveerd en wordt continu goed onderhouden. De haven is daardoor ingericht op uw wensen als watersporter. Elektriciteit, water en Wifi internet is aanwezig op de steiger.

Uw ervaringen over Jachthaven Westerdijk in Eernewoude delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt