Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Leechlan Grou

5 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Leechlan Grou

5 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Leechlan in Grou ligt op 10 minuten varen van het Pikmeer. Na de opening van de staande mastroute is de haven vanaf vele vaarwegen bereikbaar. Een tocht naar de waddeneilanden is vanaf hier goed te doen. Maar het is ook altijd prima toeven op de Friese Meren.

Met een watersportwinkel, voldoende parkeergelegenheid, zeer goede winterberging faciliteiten en een uitgebreide Yacht Service en Refit, is Jachthaven Leechlan dé haven waar iedere watersporter zich thuis voelt.

Centraal in het watersport hart van Friesland, aan de noordzijde van het dorp Grou, vindt u Jachtwerf Leechlan. De Jachthaven beschikt over 50 ligplaatsen en ligt op 10 minuten varen van het pikmeer en het dorp Grou.

Uw ervaringen over Jachthaven Leechlan in Grou delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (7)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
8 3 2 € 12.00 gratis gratis gratis Boek nu
9 3.5 2 € 13.50 gratis gratis gratis Boek nu
10 4 2 € 15.00 gratis gratis gratis Boek nu
11 4 2 € 16.50 gratis gratis gratis Boek nu
12 4 2 € 18.00 gratis gratis gratis Boek nu
15 4 2 € 22.50 gratis gratis gratis Boek nu
20 5 2 € 30.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt