Biskopswei 27

9213VM Drachten

+31-85-500-8574

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Tankstation
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven De Drait in Drachten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Paul
Deze jachthaven heeft het afzetten van booteigenaren tot Hogere Kunst verheven; laat hier je boot nooit winterklaar maken of een beurt geven want dan weet je zéker dat je een onverklaarbaar torenhoge rekening gaat betalen. (in tegenstelling tot wat je eerder verteld word) Gewoon aan voorbij varen deze haven want die schrijven facturen met een grote vork.
M+S tyre masters bvba
Mooie haven maar wij hebben boot in schiphuis liggen en kunnen de hele winter niet eruit omdat alles vol boten ligt lekker dan
Meta
Sloep 750. Oud en vies ,niet aan te bevelen om te huren. Bij varen is het zicht door de oudere en verweerde plastic ruiten zeer slecht. Prijs /kwaliteit is niet in verhouding

Jachthaven De Drait

3.67 van 5 (6 beoordelingen)

Jachthaven De Drait is gelegen aan de oostelijke poort van het Friese vaarwater en heeft meer dan 1000 ligplaatsen verdeeld over 10 hectare. De ligging van de jachthaven is uniek temidden van de nieuwe woonwijken met woningen aan het water: de Sanding en de Drachtstervaart. Kenmerkend voor de haven zijn de ruimte, rust en het vele groen.

De jachthaven is bereikbaar vanaf 3.5 km A7, temidden van de driehoek Groningen-Heerenveen-Leeuwarden. 1.5 uur rijden vanaf Amsterdam!

Jachthaven De Drait is het ideale vertrekpunt voor een bezoek aan het centrum van Drachten en is de toegangspoort tot het Friese merengebied. In de directe omgeving ligt het natuurgebied De Alde Feanen. De Alde Feanen is een nationaal park met vele landschappelijke waarden. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden voor watersport. Direct aangrenzend zijn de watersportplaatsen Grou en Eernewoude. Jachthaven De Drait heeft een open vaarverbinding naar het Friese Merengebied .

Drachten ligt aan de Lits- Lauwersmeer route, waardoor tevens een korte verbinding is ontstaan met het Lauwersmeergebied en Duitsland met een beperkte doorvaarthoogte van ± 3.00 meter. Tevens zijn er camperplaatsen aanwezig.

Uw ervaringen over Jachthaven De Drait in Drachten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt