Biskopswei 27

9213VM Drachten

+31-85-500-8574

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Tankstation
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven De Drait in Drachten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Oin
Mooie jachthaven met veel faciliteiten en gunstige ligging. De haven ontwikkeld door dat is mooi om te zien. Vriendelijke mensen.
Jorden
Ben hier werkzaam geweest binnen het bedrijf. Slechte kwaliteit van de boten en zeer slecht behandeld door mijn 2 werkgevers.
Artwoman
Schrikbarend hoe het beleid vd jachthaven er zo'n onveilige onhygiënische (schimmel douches en matrassen jachtverhuur, textielopslag keukengerei (verbrandde bodem))en rolstoelonvriendelijke omgeving hebben gecreëerd. Mensen welke moeilijk te been zijn hebben te maken met onveilige opstap of instap van de boot. Personeel is weinig tot niet aanwezig. Reparaties worden wel aangenomen maar onverantwoord afgewerkt. (ONLOGISCHE BEDRAG FACTUUR maar reparaties worden niet uitgevoerd. Bistro aanwezig maar geen personeel.....(deze nemen ontslag binnen zeer korte tijd gezien enorme werkdruk welke wordt opgelegd. Geniet van alle jachthavens in Friesland behalve de Drait is mijn advies !!!!!

Jachthaven De Drait

3.67 van 5 (9 beoordelingen)

Jachthaven De Drait is gelegen aan de oostelijke poort van het Friese vaarwater en heeft meer dan 1000 ligplaatsen verdeeld over 10 hectare. De ligging van de jachthaven is uniek temidden van de nieuwe woonwijken met woningen aan het water: de Sanding en de Drachtstervaart. Kenmerkend voor de haven zijn de ruimte, rust en het vele groen.

De jachthaven is bereikbaar vanaf 3.5 km A7, temidden van de driehoek Groningen-Heerenveen-Leeuwarden. 1.5 uur rijden vanaf Amsterdam!

Jachthaven De Drait is het ideale vertrekpunt voor een bezoek aan het centrum van Drachten en is de toegangspoort tot het Friese merengebied. In de directe omgeving ligt het natuurgebied De Alde Feanen. De Alde Feanen is een nationaal park met vele landschappelijke waarden. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden voor watersport. Direct aangrenzend zijn de watersportplaatsen Grou en Eernewoude. Jachthaven De Drait heeft een open vaarverbinding naar het Friese Merengebied .

Drachten ligt aan de Lits- Lauwersmeer route, waardoor tevens een korte verbinding is ontstaan met het Lauwersmeergebied en Duitsland met een beperkte doorvaarthoogte van ± 3.00 meter. Tevens zijn er camperplaatsen aanwezig.

Uw ervaringen over Jachthaven De Drait in Drachten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt