Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Reekers Watersport

Jachthaven Reekers Watersport

Reekers Watersportbedrijf is een goed geoutilleerde, moderne jachthaven die de faciliteiten biedt die de hedendaagse watersporter van zijn ‘thuishaven’ mag verwachten.

Faciliteiten
Drinkwater, elektriciteit en verlichting zijn verdeeld over de haven aanwezig. Brandstof kan getankt worden op 250 meter buiten de haven. De jachthaven beschikt verder over goed onderhouden en schone toiletten, ruime douches en wasgelegenheden. Voor de kinderen is er een speelweide met speeltoestellen.

Bewaakt terrein
Het haventerrein is afgesloten met een deugdelijk hek en er is permanent toezicht. U kunt gratis parkeren op het terrein. Wanneer u voor langere tijd onderweg bent met uw schip, kunt u uw auto binnen parkeren.

De jachthaven ligt beschut en heeft een goede verbinding met open vaarwater.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt