Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Recreatiepark Marswâl

Jachthaven Recreatiepark Marswâl

De jachthaven van Recreatiepark Marswâl ligt in het Friese plaatsje Balk. U vindt de haven en het recreatiepark aan de westelijke kant van het Slotermeer. U bevindt zich in een waterrijke, groene omgeving die een goede uitvalsbasis biedt om de Friese meren te verkennen.

Omdat er op het Slotermeer geen beroepsvaart plaatsvindt, kunt u volop van de rust genieten of watersporten. Bij het recreatiepark kunt u onder meer valken, sloepen en motorbootjes huren om het meer te bevaren. Vanaf het Slotermeer kunt u onder andere naar het IJsselmeer, Heegermeer en de Fleussen varen.

De jachthaven biedt 49 ligplaatsen van 6 tot 13 meter. Deze zijn voorzien van elektriciteitsaansluitingen met een eigen meter en een zijsteiger. In de haven zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig. Daarnaast kunt u ook van de trailerhelling gebruikmaken. Het strand en het paviljoen liggen op een paar minuten loopafstand. Op de receptie vindt u onder meer koffie/ thee, verse broodjes.

Uw ervaringen over de jachthaven van Recreatiepark Marswâl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt