Tsjamkedykje 6

8561HA Balk

+31-85-500-8669

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Recreatiepark Marswâl in Balk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Recreatiepark Marswâl

De jachthaven van Recreatiepark Marswâl ligt in het Friese plaatsje Balk. U vindt de haven en het recreatiepark aan de westelijke kant van het Slotermeer. U bevindt zich in een waterrijke, groene omgeving die een goede uitvalsbasis biedt om de Friese meren te verkennen.

Omdat er op het Slotermeer geen beroepsvaart plaatsvindt, kunt u volop van de rust genieten of watersporten. Bij het recreatiepark kunt u onder meer valken, sloepen en motorbootjes huren om het meer te bevaren. Vanaf het Slotermeer kunt u onder andere naar het IJsselmeer, Heegermeer en de Fleussen varen.

De jachthaven biedt 49 ligplaatsen van 6 tot 13 meter. Deze zijn voorzien van elektriciteitsaansluitingen met een eigen meter en een zijsteiger. In de haven zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig. Daarnaast kunt u ook van de trailerhelling gebruikmaken. Het strand en het paviljoen liggen op een paar minuten loopafstand. Op de receptie vindt u onder meer koffie/ thee, verse broodjes.

Uw ervaringen over de jachthaven van Recreatiepark Marswâl delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt