Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Passantenhaven Langweer

5 van 5 (10 beoordelingen)

Passantenhaven Langweer

5 van 5 (10 beoordelingen)

Passantenhaven Langweer ligt in het centrum van Langweer biedt het een prima mogelijkheid om even aan te leggen en te genieten van al het gezellige dat Langweer u te bieden heeft.

De charterschepen (bruine vloot) kunnen hier aanleggen om te overnachten. Ook de bezoekers met open boten die willen overnachten kunnen een plekje zoeken aan de groene wal. Direct aan de oever bevindt zich een overkapping waaronder de gelegenheid is om gezellig te zitten aan de picknicktafels die er staan. Ook bij slecht weer is dit een prima plek om droog en gezellig te kunnen zitten.

De nieuwe haven ligt op 500 meter lopen van het centrum en grenst aan een strandje waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op het strandje staat ons recreatiegebouw, waar altijd wat te beleven valt, zowel met mooi weer als slecht weer. Verderop biedt de haven diverse heerlijke rustige plekjes om om te genieten van uw vakantie. Kortom voor elk wat wils in Passantenhaven Langweer.

Uw ervaringen over Passantenhaven Langweer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt