Pontdijk 2

8525GG Langweer

+31-85-500-8720

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Passantenhaven Langweer in Langweer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Hjm
"Wat een leuke top-haven! Vriendelijke ontvangst door het havenpersoneel. De toiletgebouwen zijn super netjes en schoon. In het centrum zijn leuke winkels, een supermarkt en horecagelegenheden op slechts 200 meter lopen. Aansluitend aan de haven is er een strandje met activiteiten(Juffies)voor de kinderen."
Lucia van Steijn
Tophavens komen ieder jaar. Dit jaar viel tegen, er waren veel huurschepen en lagen alleen flatgebouwen. Slaan volgend jaar maar een keer over. Jammer....
Marjolijn Touw
Ontzettend fijne jachthaven! Heerlijk strandje om de hoek mooie aanlegsteigers dichtbij het centrum en schoon sanitair. De havenouders zijn bijzonder sympathiek. We komen graag weer.

Passantenhaven Langweer

5.0 van 5 (13 beoordelingen)

Passantenhaven Langweer ligt in het centrum van Langweer biedt het een prima mogelijkheid om even aan te leggen en te genieten van al het gezellige dat Langweer u te bieden heeft.

De charterschepen (bruine vloot) kunnen hier aanleggen om te overnachten. Ook de bezoekers met open boten die willen overnachten kunnen een plekje zoeken aan de groene wal. Direct aan de oever bevindt zich een overkapping waaronder de gelegenheid is om gezellig te zitten aan de picknicktafels die er staan. Ook bij slecht weer is dit een prima plek om droog en gezellig te kunnen zitten.

De nieuwe haven ligt op 500 meter lopen van het centrum en grenst aan een strandje waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op het strandje staat ons recreatiegebouw, waar altijd wat te beleven valt, zowel met mooi weer als slecht weer. Verderop biedt de haven diverse heerlijke rustige plekjes om om te genieten van uw vakantie. Kortom voor elk wat wils in Passantenhaven Langweer.

Uw ervaringen over Passantenhaven Langweer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt