Pharshoeke 99

8621CW Heeg

+31-85-500-8605

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Passantenhaven Heegerwâl in Heeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

HJ & Aranka
Fijn schone jachthaven. Gaan we vaker heen
Sanne
Gezellige camping, goeie sanitair en vriendelijk personeel!
Pieter
Vriendelijk personeel en aardige havenmeester. Ondanks de drukte geen overlast gehad. Mooie ligging tegen het dorp Heeg aan. Goede voorzieningen, schoon en nieuw. Liggeld 1.35 per meter toeristenbelasting 1,25 Douche, elektrisch en water niet inbegrepen. Elektrisch kon niet aangesloten i.v.m. te weinig stopcontacten. WIFI is waardeloos. Excuus is dat het te druk zou zijn. Dit in combinatie met geen tv ontvangst in ZW Friesland van DVB T2 is minpuntje.

Passantenhaven Heegerwâl

Passantenhaven Heegerwâl in Heeg ligt aan het fraaie Heegermeer. Nabij de haven vindt u een recreatiestrand waar het goed toeven is voor u en uw gezin. Naast strand en water zijn er voor de kinderen speeltoestellen te vinden.

Direct tegenover de haven ligt het recreatie-eiland Rakkenpolle dat onderhouden wordt door de beheerders van de haven. Hier vindt u onder andere sanitaire voorzieningen en containers. Voor de kampeerders zijn er plaatsen voor kampvuren. Behalve bij de steigers kunt u op het eiland ook barbecueën.

De jachthaven telt 160 ligplaatsen. Langs de kade is plaats voor boten die langer zijn dan 15 meter. Op het terrein is een havenwinkel aanwezig. Daarnaast vindt u er goede sanitaire voorzieningen, papiercontainer, wasserette en chemisch toilet. Het centrum van Heeg bevindt zich een paar minuten lopen van de haven. Hier vindt u diverse horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van Heech by de Mar delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt