Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Passantenhaven Heegerwâl

Passantenhaven Heegerwâl

Passantenhaven Heegerwâl in Heeg ligt aan het fraaie Heegermeer. Nabij de haven vindt u een recreatiestrand waar het goed toeven is voor u en uw gezin. Naast strand en water zijn er voor de kinderen speeltoestellen te vinden.

Direct tegenover de haven ligt het recreatie-eiland Rakkenpolle dat onderhouden wordt door de beheerders van de haven. Hier vindt u onder andere sanitaire voorzieningen en containers. Voor de kampeerders zijn er plaatsen voor kampvuren. Behalve bij de steigers kunt u op het eiland ook barbecueën.

De jachthaven telt 160 ligplaatsen. Langs de kade is plaats voor boten die langer zijn dan 15 meter. Op het terrein is een havenwinkel aanwezig. Daarnaast vindt u er goede sanitaire voorzieningen, papiercontainer, wasserette en chemisch toilet. Het centrum van Heeg bevindt zich een paar minuten lopen van de haven. Hier vindt u diverse horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van Heech by de Mar delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt