Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Oksewiel

Jachthaven Oksewiel

Jachthaven Oksewiel ligt aan de oostzijdelijke rand van het dorp Terherne. Terherne ligt in hartje Friesland, in hartje waterland.
Deze Jachthaven bevindt zich op 10 minuten varen vanaf het Sneekermeer.

De moderne goed geoutilleerde jachthaven telt 240 overdekte ligplaatsen. Motorboten en jachten tot 19 meter vinden hierin een veilig en vertrouwd onderdak. Voor een kort verblijf is steeds een beperkt aantal open ligplaatsen beschikbaar.

Het beheer van jachthaven Oksewiel is in handen van een deskundige havenmeester. Hij zorgt ook voor permanente bewaking - dag en nacht - van uw eigendom.

Uw ervaringen over Jachthaven Oksewiel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt