Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Nijesyl

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Nijesyl

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Nijesyl, een kleinschalig, rustig en gezellig haventje, waar gastvrijheid, een persoonlijk contact en sfeer hoog in het vaandel staat.

Jachthaven Nijesyl is een particuliere haven en wordt beheerd door de schippers van het voormalig vrachtschip “de Onrust”. Deze heeft daarom een ligplaats in de haven. Vanuit dit schip wordt er toezicht gehouden en voor de goede sfeer in de haven gezorgd. De naam van het schip is tegenstrijdig met waar de haven voor staat, namelijk: rust

U kunt bij de haven terecht voor een vaste zomer– en/of winterligplaats.

Tevens biedt de jachthaven de mogelijkheid om uw boot vanuit deze haven te verkopen. De haven heeft hiervoor een verkoopregeling. Vanaf de weg gezien ligt de haven op een strategisch punt voor de verkoop.

De haven vindt het leuk om passanten te verwelkomen, en zorgt dan ook voor een persoonlijke ontvangst. De medewerkers informeren u graag over de mogelijke vaartochten in het gebied rondom de haven. En als u een dag niet wilt varen kunt u met de trein naar Stavoren, Sneek of Leeuwarden. Ondertussen passen de medewerkers op uw schip. Daarnaast heeft de haven de mogelijkheid u ‘s ochtends te verrassen met een echt NPO (Nijesyler Passanten Ontbijt).

De havenvoorzieningen zijn compleet. Zo is er in de haven een romantisch “twalet”, voorzien van douche, toilet, wastafel en buitenafwasplaats.

Tevens is er in het toiletgebouw een ruimte waar u een praatje kunt maken met andere havengasten en met uw gastvrouw/gastheer Jeannette en Iede. Hier wordt koffie en thee geschonken. Ook kunt u hier een lekker ijsje kopen. In de haven is gebruik van draadloos internet mogelijk.

Aan de kant van de Bolswardervaart, is een sfeervol terras aangelegd waar u heerlijk kunt zitten, wat drinken en, in overleg, gebruik kunt maken van de barbecue.

Er is voor de vaste ligplaatsen, maar ook voor passanten de mogelijkheid om gebruik te maken van walstroom (16 A).

Voor de elektrisch aangedreven boten is de mogelijkheid om o.a. via een krachtstroomaansluiting de accu’s voor de volgende dag weer volledig op te laden.

Als jachthaven staat de haven voor de kenmerken: sfeer, gastvrijheid, rust, veiligheid, geduld en kennis van zaken. Een plekje voor jong, maar vooral ook voor oud.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt