Nijesyl 29

8618NW Oosthem

+31-85-500-8260

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Nijesyl in Oosthem delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
van het zomer weer een paar nachten geweest. Het is altijd goed op orde hier. En Nijesyl is prachtig idyllisch en ouderwets

Jachthaven Nijesyl

4.0 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Nijesyl, een kleinschalig, rustig en gezellig haventje, waar gastvrijheid, een persoonlijk contact en sfeer hoog in het vaandel staat. De Havenmeester stelt persoonlijk contact zeer op prijs , voordat er tot een ligplaats over kan gaan. De havenmeester is bereikbaar op 06-55393123


Jachthaven Nijesyl is een particuliere haven en wordt beheerd door de schippers van het voormalig vrachtschip “de Onrust”. Deze heeft daarom een ligplaats in de haven. Vanuit dit schip wordt er toezicht gehouden en voor de goede sfeer in de haven gezorgd. De naam van het schip is tegenstrijdig met waar de haven voor staat, namelijk: rust

U kunt bij de haven terecht voor een vaste zomer– en/of winterligplaats.

Tevens biedt de jachthaven de mogelijkheid om uw boot vanuit deze haven te verkopen. De haven heeft hiervoor een verkoopregeling. Vanaf de weg gezien ligt de haven op een strategisch punt voor de verkoop.

De haven vindt het leuk om passanten te verwelkomen, en zorgt dan ook voor een persoonlijke ontvangst. De medewerkers informeren u graag over de mogelijke vaartochten in het gebied rondom de haven. En als u een dag niet wilt varen kunt u met de trein naar Stavoren, Sneek of Leeuwarden. Ondertussen passen de medewerkers op uw schip. Daarnaast heeft de haven de mogelijkheid u ‘s ochtends te verrassen met een echt NPO (Nijesyler Passanten Ontbijt).

De havenvoorzieningen zijn compleet. Zo is er in de haven een romantisch “twalet”, voorzien van douche, toilet, wastafel en buitenafwasplaats.

Tevens is er in het toiletgebouw een ruimte waar u een praatje kunt maken met andere havengasten en met uw gastvrouw/gastheer Jeannette en Iede. Hier wordt koffie en thee geschonken. Ook kunt u hier een lekker ijsje kopen. In de haven is gebruik van draadloos internet mogelijk.

Aan de kant van de Bolswardervaart, is een sfeervol terras aangelegd waar u heerlijk kunt zitten, wat drinken en, in overleg, gebruik kunt maken van de barbecue.

Er is voor de vaste ligplaatsen, maar ook voor passanten de mogelijkheid om gebruik te maken van walstroom (16 A).

Voor de elektrisch aangedreven boten is de mogelijkheid om o.a. via een krachtstroomaansluiting de accu’s voor de volgende dag weer volledig op te laden.

Als jachthaven staat de haven voor de kenmerken: sfeer, gastvrijheid, rust, veiligheid, geduld en kennis van zaken. Een plekje voor jong, maar vooral ook voor oud.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt