Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Nerushoek Terherne

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Nerushoek Terherne

5 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven van Jachtwerf Nerushoek ligt in het hart van Terherne. Er zijn 50 vaste ligplaatsen, waarvan 16 schiphuizen en er is een passantensteiger van ruim 90 meter.

Op de jachthaven zijn diverse voorzieningen. U op elke ligplaats beschikking over water en walstroom. Er zijn comfortabele douche- en toiletgebouwen. Voor uw gemak is de haven uitgerust met het payjack-systeem. De payjack is een sleutel die u voor alle voorzieningen kunt gebruiken.

De jachthaven ligt aan de Terhernster Poelen. Binnen vijf minuten varen bent u op het Sneekermeer en binnen een half uur bent u op het Pikmeer bij Grou. De ligging van de haven is centraal gelegen en daardoor ideaal voor watersporters die de meren van Friesland willen verkennen.

Als u jachthaven bezoekt, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in het dorp. U loopt binnen enkele minuten naar het centrum. In het dorp is een supermarkt die in de zomer ook op zondag is geopend. Er zijn diverse cafés, eetgelegenheden en terrassen. Ook voor uw kinderen zijn er diverse activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld een speelstrand midden in het dorp, maar u kunt ook samen met hen een kijkje nemen op het avontureneiland van de Kameleon!

Uw ervaringen over Jachthaven Nerushoek in Terherne delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt