Buorren 8

8493LE Terherne

+31-85-500-8355

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Nerushoek Terherne in Terherne delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Fantastische plek om je vakantie door te brengen. Een aanrader!
Anoniem
Leuke haven, niet duur. Mooie gelegen en een hartstikke leuke havenmeester ;)

Jachthaven Nerushoek Terherne

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven van Jachtwerf Nerushoek ligt in het hart van Terherne. Er zijn 50 vaste ligplaatsen, waarvan 16 schiphuizen en er is een passantensteiger van ruim 90 meter.

Op de jachthaven zijn diverse voorzieningen. U op elke ligplaats beschikking over water en walstroom. Er zijn comfortabele douche- en toiletgebouwen. Voor uw gemak is de haven uitgerust met het payjack-systeem. De payjack is een sleutel die u voor alle voorzieningen kunt gebruiken.

De jachthaven ligt aan de Terhernster Poelen. Binnen vijf minuten varen bent u op het Sneekermeer en binnen een half uur bent u op het Pikmeer bij Grou. De ligging van de haven is centraal gelegen en daardoor ideaal voor watersporters die de meren van Friesland willen verkennen.

Als u jachthaven bezoekt, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in het dorp. U loopt binnen enkele minuten naar het centrum. In het dorp is een supermarkt die in de zomer ook op zondag is geopend. Er zijn diverse cafés, eetgelegenheden en terrassen. Ook voor uw kinderen zijn er diverse activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld een speelstrand midden in het dorp, maar u kunt ook samen met hen een kijkje nemen op het avontureneiland van de Kameleon!

Uw ervaringen over Jachthaven Nerushoek in Terherne delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt