Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Mounehiem

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Mounehiem

4 van 5 (1 beoordelingen)

Aan de rand van het dorp Burdaard ligt het recreatieterrein 'Mounehiem' oftewel, Molenerf. Mounehiem bestaat uit een minicamping en een passantenhaven direct gelegen aan de Dokkumer Ee.

De minicamping biedt plaats aan vijftien caravans of campers en verder is er voldoende ruimte voor eventuele trekkerstentjes.
Er is ook gelegenheid om in een trekkershut te overnachten, er zijn drie hutten beschikbaar op het terrein. Elke dag kunt u genieten van het ruime uitzicht en de bootjes die voorbij varen op het water.

De Dokkumer Ee is een prachtig viswater. Burdaard is een van de mooiste Friese terpdorpen gelegen aan de Waddenkust, een ongerept agrarisch gebied met stille wandel- en fiets paden, zoals het fraaie pad langs de Dokkumer Ee. Er is volop gelegenheid om de omgeving te verkenner op het land maar ook te water.

Uw ervaringen over Jachthaven Mounehiem in Burdaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt