Hikkaarderdyk 0

9112HD Burdaard

+31-85-500-8630

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Jachthaven Mounehiem in Burdaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Fam vd Horst uit Zwolle
Prachtige camperplek mooie uitvalsbases om naar Dokkum of Leeuwarden te fietsen, alles via fietspad door weilanden en langs de Dokkumer Ee. Zeer vriendelijke havenmeester komen zeker nog eens terug.
Marjan
Gemoedelijk, schoon, van alle gemakken voorzien en een hele vrolijke en vriendelijke molen/havenmeester. Wij komen hier voor het derde jaar met veel plezier helemaal TOP
Anoniem
Prachtig in de natuur gelegen. Je bevindt je in een totaal andere wereld. Vriendelijke mensen op de haven en alles in schoon.

Jachthaven Mounehiem

4.0 van 5 (3 beoordelingen)

Aan de rand van het dorp Burdaard ligt het recreatieterrein 'Mounehiem' oftewel, Molenerf. Mounehiem bestaat uit een minicamping en een passantenhaven direct gelegen aan de Dokkumer Ee.

De minicamping biedt plaats aan vijftien caravans of campers en verder is er voldoende ruimte voor eventuele trekkerstentjes.
Er is ook gelegenheid om in een trekkershut te overnachten, er zijn drie hutten beschikbaar op het terrein. Elke dag kunt u genieten van het ruime uitzicht en de bootjes die voorbij varen op het water.

De Dokkumer Ee is een prachtig viswater. Burdaard is een van de mooiste Friese terpdorpen gelegen aan de Waddenkust, een ongerept agrarisch gebied met stille wandel- en fiets paden, zoals het fraaie pad langs de Dokkumer Ee. Er is volop gelegenheid om de omgeving te verkenner op het land maar ook te water.

Uw ervaringen over Jachthaven Mounehiem in Burdaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt