Miedemaweg 21

9064KL Aldtsjerk

+31-85-500-8224

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Aldtsjerk in Aldtsjerk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Super gemoedelijke en nette jachthaven met prachtig sanitair. Een pareltje in het gebiedt. Havenmeester een echte gastheer die ons zonder problemen naar het volgende dorp bracht en weer ophaalde. Gastvrij Friesland ten top

Jachthaven Aldtsjerk

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Schippers kunnen in het Friese dorpje Aldtsjerk aanmeren in Haven Aldtsjerk. Deze jachthaven, gelegen aan het fraaie Oudkerkstermeer, is enkele jaren geleden uitgebreid en gemoderniseerd. Varen met een elektrische sloep is ook mogelijk.

In meer staat een bijzondere 'verenigingslokaal' van De Vereniging de IJsclub Oudkerk. Dit gebouwtje staat op palen en is alleen per boot of schaats te bereiken. Het dorp maakt deel uit van de Noordelijke Elfstedenvaarroute en is ook prima te combineren met de Lits Lauwersmarroute. Vanuit de haven kunt Leeuwarden in ongeveer een uur bevaren.

De jachthaven beschikt over 31 vaste ligplaatsen en 8 plaatsen voor passanten. De ligplaatsen kunnen echter van elkaar verschillen qua ligging, instap en voorzieningen aan de steiger.
Denk hierbij aan wel/geen zijsteiger, halve zijsteiger of ligplaats langs de kade. De meeste ligplaatsen zij echter voorzien van stroom en vuil water. Eveneens heeft Haven Aldtsjerk verschillende hellingfaciliteiten.

Uw ervaringen over de jachthaven van Haven Aldtsjerk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt