Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Zwemmer

Jachthaven De Zwemmer

Jachthaven De Zwemmer is opgenomen in de wijk Zuiderburen te Leeuwarden. De al langer bestaande haven met ongeveer 25 ligplaatsen is verbonden met het riviertje de Nauwe Greuns, dat uitkomt op het Van Harinxmakanaal. Via de staande mastroute zijn Eernewoude en Grouw gemakkelijk te bereiken.

De intieme haven, die opnieuw ontwikkeld wordt, is omzoomd door groen en voorzien van stromend water en elektriciteit. Maximale diepgang: 1.50 meter.

Huurders van een ligplaats kunnen in overleg gebruik maken van de faciliteiten, o.a. toilet en douche in het, op ecologisch verantwoorde basis ontworpen, drijvende havengebouw. Dit wordt gekenmerkt door het gebruik van zonne-energie en eigen waterzuiveringsinstallaties.

Jachthaven De Zwemmer werkt samen met het nabijgelegen Watersport Twee Provinciën.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt