Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Hemrik Marine

Jachthaven Hemrik Marine

Hemrik Marine beschikt over een ruime jachthaven gelegen aan de Tijnje, recht tegenover de Nieuwe Leeuwarder Jachthaven.

De jachthaven is onder andere voorzien van:

* Boothelling, 22 meter lang

* Afspuitplaats voor het reinigen van het onderwaterschip

* Total marine tankstation met diesel en benzine met betalingsgemak d.m.v pinpas-automaat

* Bilge- en vuilwater inname

* Drinkwaterautomaat

* Walstroom

* Videobewaakte parkeerplaats voor uw auto

* Douches en toilletten

* Hellingen is mogelijk met een boottrailer of met onze ca. 30 tons Roodberg hydraulische boottrailer.

* Wanneer u werkzaamheden wilt verrichten, kan uw schip op bokken geplaatst worden. U kunt er ook voor kiezen het werk door de specialisten uit te laten voeren.

* Vraag naar de aantrekkelijke tarieven voor het zomer- en winterseizoen of voor het gehele jaar. Een verblijf voor een kortere periode is ook mogelijk.

* In de haven/schiphuis is een hal beschikbaar voor verkoopbemiddeling.

* Er zijn doe-het-zelf units aanwezig voor boten tot 19 m1, welke voor een kortere dan wel langere periode te huur zijn. Dit geldt ook voor het weekend.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt