Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Klompskippers

Jachthaven De Klompskippers

Watersportvereniging ‘de Klompskippers’ is de trotse eigenaar van de haven in Britsum. De haven vormt een ideale basis om de rustige en prachtige wateren van Noord-Friesland te ontdekken. Ook voor passanten is de haven een uitstekende plek om dit deel van Friesland te ontdekken. Eeuwenoude Friese states, pittoreske dorpjes, fraaie luchten, ruimte en rust… u vindt het allemaal in de nabijheid van de haven van Britsum!

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt