Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Lutsmond

Jachthaven Lutsmond

Aan de monding van de Luts ligt de Jachthaven Lutsmond. Aan deze unieke ligging dankt het recreatiebedrijf zijn naam "Lutsmond".

Vanuit de jachthaven vaart u het Slotermeer op. Het meer maakt deel uit van het Friese merengebied, maar is nog relatief rustig. De ruimte en de weidsheid van het Slotermeer maken van elke vaar- of zeiltocht weer een geweldige belevenis. De vaarmogelijkheden zijn groot, via Woudsend en Sloten ligt het gehele merengebied voor u open.

Voor meer informatie kunt u terecht op het havenkantoor, waar ook de folder "watersport in Fryslan" verkrijgbaar is. Verder kunt u bij de haven terecht voor de folder van "varen doe je samen." Hierin staan tips over veiligheid op de zogenoemde knooppunten waar de beroepsvaart en de recreatie samen de wateren bevaren.

Voor passanten hebben is er altijd plaats. Voor een korte of lange tijd, zal het zeer goed toeven zijn in deze prachtige jachthaven. Tevens kunt u gebruik maken van alle faciliteiten.

Het gezellige centrum van Balk is op minder dan 1 km afstand en is het bezoeken meer dan waard. Tevens is er Balk de mogelijkheid om fietsen te huren. Zodoende kunt u prachtige dagtochten maken door het glooiende Gaasterlandse landschap en deze uitstapjes combineren met uw vaarvakantie.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt