Sleatemar 94

8561BG Balk

+31-85-500-8829

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Lutz Jachthaven en watervilla's in Balk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ruud
Nach Eigentümer Wechsel leider nicht mehr so schön. Kein Camping und kein Winterlager dafür werden Luxus Villen gebaut.

Lutz Jachthaven en watervilla's

Aan de monding van de Luts ligt de Lutz Jachthaven 


Vanuit de jachthaven vaart u het Slotermeer op. Het meer maakt deel uit van het Friese merengebied, maar is nog relatief rustig. De ruimte en de weidsheid van het Slotermeer maken van elke vaar- of zeiltocht weer een geweldige belevenis. De vaarmogelijkheden zijn groot, via Woudsend en Sloten ligt het gehele merengebied voor u open.


Voor passanten hebben is er altijd plaats. Voor een korte of lange tijd, zal het zeer goed toeven zijn in deze prachtige jachthaven. Tevens kunt u gebruik maken van alle faciliteiten.

Het gezellige centrum van Balk is op minder dan 1 km afstand en is het bezoeken meer dan waard. Tevens is er Balk de mogelijkheid om fietsen te huren. Zodoende kunt u prachtige dagtochten maken door het glooiende Gaasterlandse landschap en deze uitstapjes combineren met uw vaarvakantie.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt