Sleatemar 1

8561BJ Balk

+31-85-500-8829

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Lutz Jachthaven en watervilla's in Balk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ruud
Nach Eigentümer Wechsel leider nicht mehr so schön. Kein Camping und kein Winterlager dafür werden Luxus Villen gebaut.

Lutz Jachthaven en watervilla's

Aan de monding van de Luts ligt de Jachthaven Lutsmond. Aan deze unieke ligging dankt het recreatiebedrijf zijn naam Lutsmond.

Vanuit de jachthaven vaart u het Slotermeer op. Het meer maakt deel uit van het Friese merengebied, maar is nog relatief rustig. De ruimte en de weidsheid van het Slotermeer maken van elke vaar- of zeiltocht weer een geweldige belevenis. De vaarmogelijkheden zijn groot, via Woudsend en Sloten ligt het gehele merengebied voor u open.

Voor meer informatie kunt u terecht op het havenkantoor, waar ook de folder watersport in Fryslan verkrijgbaar is. Verder kunt u bij de haven terecht voor de folder van varen doe je samen. Hierin staan tips over veiligheid op de zogenoemde knooppunten waar de beroepsvaart en de recreatie samen de wateren bevaren.

Voor passanten hebben is er altijd plaats. Voor een korte of lange tijd, zal het zeer goed toeven zijn in deze prachtige jachthaven. Tevens kunt u gebruik maken van alle faciliteiten.

Het gezellige centrum van Balk is op minder dan 1 km afstand en is het bezoeken meer dan waard. Tevens is er Balk de mogelijkheid om fietsen te huren. Zodoende kunt u prachtige dagtochten maken door het glooiende Gaasterlandse landschap en deze uitstapjes combineren met uw vaarvakantie.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt