Plattedijk 10

8531PB Lemmer

051-479-3027

350

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Kindervoor zieningen
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Havenmeester ZEER onprofessioneel en onvriendelijk. Tip: als je in Lemmer zelf niet kunt liggen is door de sluis ook nog plek. Daar weet men ook beter hoe je met bezoek omgaat!!
Anoniem
Zeer onprofessionele havenmeester
Anoniem
Jammer mooie haven havenmeester niet echt vriendelijk s electra teduur je kan niet eens stofzuigen voor je €2,50 Kan je alleen tv kijken . Wij komen nooit meer in lemmer jammer.

Jachthaven Lemmer Binnen

1.57 van 5 (7 beoordelingen)

Jachthaven Lemmer Binnen is gelegen aan de Friese Meren en het Ijsselmeer. De omgeving is drukbezocht in de zomer en biedt vele restaurants, winkels en supermarkten. In de buurt vindt u het Lemster strand, een prachtig zandstrand aan het IJsselmeer.
Lemmer grenst aan Gaasterland, een mooi fietsgebied door de Gaasterlandse bossen.

Jachthaven Lemmer Binnen heeft 350 ligplaatsen, geschikt als vaste ligplaats en voor passanten. Alle plaatsen beschikken over een vingersteiger of een steiger langszij. Meerdere malen per dag is er controle door de haven heen. Voor passanten zijn alle faciliteiten beschikbaar.

De haven beschikt over moderne en luxe voorzieningen, zoals de sanitair ruimte met vloerverwarming. Wasserette, spoel en afwas en een tankstation is aanwezig. In de gehele haven is er WIFI beschikbaar.

Uw ervaringen over de Jachthaven Lemmer Binnen in Lemmer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt