Binnenpaed 22

8623XL Jutrijp

+31-85-500-8835

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Jutrijp in Jutrijp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Jutrijp

Jachthaven Jutrijp is gelegen in het gelijknamige Friese dorpje, centraal gelegen in de provincie. Passanten zijn van harte welkom en u kunt tevens een boat & breakfast huren voor een unieke ervaring.

U vindt de haven op zo'n 3 km van Sneek. Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar wateren als de Zwarte en Witte Brekken, het Sneekermeer, het Koufurdermeer en het Heegermeer.

De jachthaven heeft plaats voor zo'n 85 vaartuigen met een maximale lengte van 15 meter en hoogte van 2,70 meter. Er is tevens een hellingloods aanwezig voor schepen tot 14 ton. Tot de faciliteiten behoren toiletten, douches, wastafels en elektra aan de steigers.

Uw ervaringen over de Jachthaven Jutrijp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt