Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Jutrijp

Jachthaven Jutrijp

Jachthaven Jutrijp is gelegen in het gelijknamige Friese dorpje, centraal gelegen in de provincie. Passanten zijn van harte welkom en u kunt tevens een boat & breakfast huren voor een unieke ervaring.

U vindt de haven op zo'n 3 km van Sneek. Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar wateren als de Zwarte en Witte Brekken, het Sneekermeer, het Koufurdermeer en het Heegermeer.

De jachthaven heeft plaats voor zo'n 85 vaartuigen met een maximale lengte van 15 meter en hoogte van 2,70 meter. Er is tevens een hellingloods aanwezig voor schepen tot 14 ton. Tot de faciliteiten behoren toiletten, douches, wastafels en elektra aan de steigers.

Uw ervaringen over de Jachthaven Jutrijp delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt