Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtwerf Heeg

Jachtwerf Heeg

De bootstalling en jachthaven van Jachtwerf Heeg is gelegen aan het Hegemer Far in het Friese Heeg. Naast ligplaatsen worden er ook kampeerplaatsen aangeboden. Binnen enkele minuten vaart u het Heegermeer op.

De moderne jachthaven bevindt zich vlakbij het Heegermeer en heeft ruim 100 ligplaatsen. Op het terrein zijn diverse faciliteiten aanwezig, waaronder sanitair, een speeltuin en parkeergelegenheid vlakbij de boten.

Naast ligplaatsen zijn er tevens mogelijkheden voor winterstalling. Stalt u uw boot voor de winter, dan zal deze veilig op het droge getakeld worden, gereinigd en de mast gestreken. In het voorjaar wordt deze weer te water gelaten.

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf Heeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt