It Butlan 14

8621DV Heeg

051-579-3026

100

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Kindervoor zieningen
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachtwerf Heeg

De bootstalling en jachthaven van Jachtwerf Heeg is gelegen aan het Hegemer Far in het Friese Heeg. Naast ligplaatsen worden er ook kampeerplaatsen aangeboden. Binnen enkele minuten vaart u het Heegermeer op.

De moderne jachthaven bevindt zich vlakbij het Heegermeer en heeft ruim 100 ligplaatsen. Op het terrein zijn diverse faciliteiten aanwezig, waaronder sanitair, een speeltuin en parkeergelegenheid vlakbij de boten.

Naast ligplaatsen zijn er tevens mogelijkheden voor winterstalling. Stalt u uw boot voor de winter, dan zal deze veilig op het droge getakeld worden, gereinigd en de mast gestreken. In het voorjaar wordt deze weer te water gelaten.

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf Heeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt