Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachtcenter Dijkstra

Jachtcenter Dijkstra

Deze gezellige, kleine jachthaven heeft 20 ruime ligplaatsen voorzien van water en stroom.

Vanuit de haven vaart u direct naar het open vaarwater zoals het Heegermeer en de Fluessen.

Tevens is er de mogelijkheid voor winterstalling buiten en binnen in een verwarmde loods. In overleg kunnen wij uw boot winterklaar maken, motor een servicebeurt geven en andere werkzaamheden verrichten.

In de haven is een trailerhelling aanwezig en er kan diesel getankt worden.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt