Afkelansdyk 6

8606JZ Sneek

+31-85-500-8388

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven It Ges in Sneek delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Janus
Mooie plek om je boot op te knappen. Hulpvaardige mensen en van diverse zaken vakkundig. Aanrader.
Timmerman
Heel fijn plekje, super aardige mensen!

Jachthaven It Ges

Yachtservice It Ges is een veelzijdig dienst verlenend watersportbedrijf, gevestigd in Sneek. Een jachthaven aan de dorpsvaart ‘It Ges’ met een open vaarverbinding naar het Sneekermeer.

In de fraaie jachthaven kun u terecht voor uitstekende zorg voor uw boot.

Zo beschikken de haven over ruim 50 vaste ligplaatsen, een verwarmde onderhoudsloods, een botenkraan tot 25 ton en een zelfrijdende hydraulische botenwagen om uw trots tijdens de winterkou te beschermen op de kade.

Direct op de hoek van de haven zijn er voorzieningen zoals een douche, toilet en een wascabine. Ook kunt u hier gebruiken maken van de gratis WIFI.
Op de haven zijn diverse water- en elektriciteits palen aanwezig waar u als gast gebruik van kunt maken. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Het is echter niet toegestaan om uw boot met leidingwater schoon te maken.

Door de open vaarverbinding van onze jachthaven bent u binnen 15 minuten bij het Skûtsjesilen of de Sneekweek midden op het Sneekermeer. Direct aan de dorpsvaart ‘It Ges’ bevinden zich een café en twee restaurants aan het water waar u met uw boot of fiets zo terecht kunt.
Genoeg mogelijkheden voor een plezierige vakantie vanaf Yachtservice It Ges.

Uw huisdieren zijn van harte welkom, maar honden graag aan de lijn op het terrein
Er is ook voldoende parkeer gelegenheid voor uw auto, caravan of camper.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt