Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven It Ges

Jachthaven It Ges

Yachtservice It Ges is een veelzijdig dienst verlenend watersportbedrijf, gevestigd in Sneek. Een jachthaven aan de dorpsvaart ‘It Ges’ met een open vaarverbinding naar het Sneekermeer.

In de fraaie jachthaven kun u terecht voor uitstekende zorg voor uw boot.

Zo beschikken de haven over ruim 50 vaste ligplaatsen, een verwarmde onderhoudsloods, een botenkraan tot 25 ton en een zelfrijdende hydraulische botenwagen om uw trots tijdens de winterkou te beschermen op de kade.

Direct op de hoek van de haven zijn er voorzieningen zoals een douche, toilet en een wascabine. Ook kunt u hier gebruiken maken van de gratis WIFI.
Op de haven zijn diverse water- en elektriciteits palen aanwezig waar u als gast gebruik van kunt maken. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Het is echter niet toegestaan om uw boot met leidingwater schoon te maken.

Door de open vaarverbinding van onze jachthaven bent u binnen 15 minuten bij het Skûtsjesilen of de Sneekweek midden op het Sneekermeer. Direct aan de dorpsvaart ‘It Ges’ bevinden zich een café en twee restaurants aan het water waar u met uw boot of fiets zo terecht kunt.
Genoeg mogelijkheden voor een plezierige vakantie vanaf Yachtservice It Ges.

Uw huisdieren zijn van harte welkom, maar honden graag aan de lijn op het terrein
Er is ook voldoende parkeer gelegenheid voor uw auto, caravan of camper.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt