Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Het Starteiland

Jachthaven Het Starteiland

U vindt Jachthaven Het Starteiland in Offingawier aan het Sneekermeer in Friesland. De haven is gelegen op een eilandje tussen het meer en het Prinses Margrietkanaal. De groene, rustige omgeving is een goede uitvalsbasis om de andere Friese meren of het IJsselmeer te ontdekken.

Het Starteiland, ook wel Kolmeersland of De Sweagen genoemd, wordt onderhouden door de gemeente Súdwest Fryslân. Op het eiland vindt u twee havens die beide een diepte hebben van 1,9 meter

In de haven vindt u stroom- en watertappunten. In de zuidelijke haven is een afvoerinstallatie voor vuil water aanwezig. In het midden van het eiland staat het havengebouw met goede sanitaire voorzieningen, een doucheruimte voor rolstoelgebruiker, baby room en wasserette. Op het eiland vindt u een restaurant met een uitgebreid menu.

Uw ervaringen over Jachthaven Het Starteiland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt