Kolmarslân 1

8626GW Offingawier

+31-85-500-8750

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Het Starteiland in Offingawier delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bas A.
Wij hebben in mei een overnachting gemaakt. Super leuke jachthaven, goede speeltuin voor de kids, enorm stil. Faciliteiten kunnen schoner en je kunt met een QR code online betalen zodat je niet de volgende dag door de havenmeester wakker gemaakt wordt. Horeca was wel dicht.
A. van der Veer
Afgelopen maandagochtend werd onze nachtrust op het Starteiland wreed verstoord door de havenmeester. Met het nodige kabaal maakte hij ons duidelijk dat wij meteen moesten afrekenen. Want... hij wilde maaien. Op mijn vraag of dit zijn manier van gastvrijheid was werd hij zo mogelijk nog bruter. Hij stuurde ons weg en wilde ons hier niet weer zien. Deze tweede ervaring was zo mogelijk nog slechter dan de eerste toen het sanitair (in Juni) te vies was om te gebruiken. Het zal u duidelijk zijn dat deze bromsnor niet de juiste man op de juiste plaats is.

Jachthaven Het Starteiland

U vindt Jachthaven Het Starteiland in Offingawier aan het Sneekermeer in Friesland. De haven is gelegen op een eilandje tussen het meer en het Prinses Margrietkanaal. De groene, rustige omgeving is een goede uitvalsbasis om de andere Friese meren of het IJsselmeer te ontdekken.

Het Starteiland, ook wel Kolmeersland of De Sweagen genoemd, wordt onderhouden door de gemeente Súdwest Fryslân. Op het eiland vindt u twee havens die beide een diepte hebben van 1,9 meter

In de haven vindt u stroom- en watertappunten. In de zuidelijke haven is een afvoerinstallatie voor vuil water aanwezig. In het midden van het eiland staat het havengebouw met goede sanitaire voorzieningen, een doucheruimte voor rolstoelgebruiker, baby room en wasserette. Op het eiland vindt u een restaurant met een uitgebreid menu.

Uw ervaringen over Jachthaven Het Starteiland delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt