Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Heech by de Mar B.V.

Jachthaven Heech by de Mar B.V.

De jachthaven van Heech by de Mar in Heeg is centraal gelegen in het Friese merengebied. De vaart naar het Heegermeer is door de afwezigheid van bruggen eenvoudig te bereiken.

Vanuit de haven vaart u via plaatsen als Stavoren, Workum of Lemmer in twee uur naar het IJsselmeer. Via Workum is de Waddenzee binnen 4 uur te bereiken.

Deze Friese jachthaven is speciaal geschikt voor rond- en platbodemschepen. Er zijn boxen van 12 x 4,60 meter. Langs de gehele lengte van de ligplaats heeft u een steiger van 80cm breed. In de haven zijn goede faciliteiten aanwezig. Zo vindt u er naast elektriciteit en waterpunten bij alle ligplaatsen een luxe toiletgebouw en gratis wifi. Op het haventerrein, dat goed met de auto te bereiken is, vindt u een tevens takelkraan (max. 25 ton). Het centrum van Heeg bevindt zich op loopafstand van 5 min.

Uw ervaringen over de jachthaven van Heech by de Mar delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt