De Draei 37

8621CZ Heeg

+31-85-500-8165

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Heech by de Mar B.V. in Heeg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Heech by de Mar B.V.

De jachthaven van Heech by de Mar in Heeg is centraal gelegen in het Friese merengebied. De vaart naar het Heegermeer is door de afwezigheid van bruggen eenvoudig te bereiken.

Vanuit de haven vaart u via plaatsen als Stavoren, Workum of Lemmer in twee uur naar het IJsselmeer. Via Workum is de Waddenzee binnen 4 uur te bereiken.

Deze Friese jachthaven is speciaal geschikt voor rond- en platbodemschepen. Er zijn boxen van 12 x 4,60 meter. Langs de gehele lengte van de ligplaats heeft u een steiger van 80cm breed. In de haven zijn goede faciliteiten aanwezig. Zo vindt u er naast elektriciteit en waterpunten bij alle ligplaatsen een luxe toiletgebouw en gratis wifi. Op het haventerrein, dat goed met de auto te bereiken is, vindt u een tevens takelkraan (max. 25 ton). Het centrum van Heeg bevindt zich op loopafstand van 5 min.

Uw ervaringen over de jachthaven van Heech by de Mar delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt