Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Havenresort Terherne

Havenresort Terherne

De haven van Havenresort Terherne is gelegen midden in het dorp, nabij de Friese Meren. U vindt de haven aan de oostzijde van Terherne aan een zijvaart van de Nieuwe Zandsloot, ten zuiden van de Terhernsterdijk.

Opmerkelijk is het aantal klassieke schepen in de haven. Deze hebben een vaste ligplaats (ca. 25 plaatsen) en geven de haven extra allure. Passsanten zijn natuurlijk ook van harte welkom. De haven heeft een kom met ligplaatsen langs de kade.

In de haven bent u van alle gemakken voorzien. Op de kop van de haven vindt u een verwarmd toiletgebouw, met douches en een wasserette. In 5 min. lopen bent u in de hoofdstraat waar een supermarkt en diverse horecagelegenheden zij. Echter kunt u ook ontbijt bestellen in de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van Havenresort Terherne delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt