Kûpersleantsje 5

8493LR Terherne

+31-85-500-8094

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Havenresort Terherne in Terherne delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Havenresort Terherne

De haven van Havenresort Terherne is gelegen midden in het dorp, nabij de Friese Meren. U vindt de haven aan de oostzijde van Terherne aan een zijvaart van de Nieuwe Zandsloot, ten zuiden van de Terhernsterdijk.

Opmerkelijk is het aantal klassieke schepen in de haven. Deze hebben een vaste ligplaats (ca. 25 plaatsen) en geven de haven extra allure. Passsanten zijn natuurlijk ook van harte welkom. De haven heeft een kom met ligplaatsen langs de kade.

In de haven bent u van alle gemakken voorzien. Op de kop van de haven vindt u een verwarmd toiletgebouw, met douches en een wasserette. In 5 min. lopen bent u in de hoofdstraat waar een supermarkt en diverse horecagelegenheden zij. Echter kunt u ook ontbijt bestellen in de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van Havenresort Terherne delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt