Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Driewegsluis

Jachthaven Driewegsluis

U vindt Jachthaven Driewegsluis aan de Lende op de grens van Friesland en Overijssel. De groene en rustige omgeving leent zich naast vaartochten ook uitstekend voor fiets en wandeltochten.

Vanuit deze rustige haven zijn plaatsen als Giethoorn, Blokzijl, Oldemarkt, Steenwijk en Vollenhove goed te bereiken. Het Nationaal Park Weerribben-Wieden mag u zeker niet missen. U vindt de haven naast de sluis bij de Lindedijk

In de haven zijn ligplaatsen langs de kades van de Lende en om het eiland Gapenburg. Hierdoor heeft u altijd een groen en beschutte plek. In de haven is basissanitair en water aanwezig. In de haven staat ook een paviljoen waar u kunt eten en drinken. Tevens is er parkeer- en kampeergelegenheid.

Uw ervaringen over Jachthaven Driewegsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt