Lindedijk 2

8481KN Nijetrijne

+31-85-500-8475

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Driewegsluis in Nijetrijne delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Driewegsluis

U vindt Jachthaven Driewegsluis aan de Lende op de grens van Friesland en Overijssel. De groene en rustige omgeving leent zich naast vaartochten ook uitstekend voor fiets en wandeltochten.

Vanuit deze rustige haven zijn plaatsen als Giethoorn, Blokzijl, Oldemarkt, Steenwijk en Vollenhove goed te bereiken. Het Nationaal Park Weerribben-Wieden mag u zeker niet missen. U vindt de haven naast de sluis bij de Lindedijk

In de haven zijn ligplaatsen langs de kades van de Lende en om het eiland Gapenburg. Hierdoor heeft u altijd een groen en beschutte plek. In de haven is basissanitair en water aanwezig. In de haven staat ook een paviljoen waar u kunt eten en drinken. Tevens is er parkeer- en kampeergelegenheid.

Uw ervaringen over Jachthaven Driewegsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt