Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Zwaan

Jachthaven de Zwaan

Jachthaven de Zwaan is opgericht met als doel vaste ligplaatsen te verhuren aan mensen die rust, ruime opzet van ligplaatsen, kleinschaligheid en persoonlijk contact belangrijk vinden. Doordat de eigenaren bij de haven wonen kunnen ze een oogje in het zeil houden. De jachthaven verhuurt alleen vaste ligplaatsen, en is dus geen passantenhaven.

De haven heeft 19 vaste ligplaatsen met diverse afmetingen. De haveningang is ruim zodat u gemakkelijk in uw box kunt varen. Alle ligplaatsen hebben een zijsteiger met stroomaansluiting en er zijn 2 watertappunten aanwezig, bereikbaar voor alle ligplaatsen.

Afmetingen van de boxen:

12 meter x 5 meter

10 meter x 4,5 meter

17 meter x 5,5 meter

17 meter x 4,3 meter

Verder heeft de haven parkeermogelijkheden naast en achter de loods. Er zijn geen sanitaire faciliteiten aanwezig.

Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en exclusief stroom en water.

Tevens zijn er mogelijkheden voor winterberging in een geïsoleerde loods.

De haven is gelegen in het pittoreske watersportdorp Woudsend aan de Welle. Dit vaarwater heeft een open verbinding met het Heegermeer en Slotermeer en ligt midden in het Friese merengebied. In het dorp Woudsend met zijn vele stegen en molens worden in de zomermaanden diverse evenementen georganiseerd. Het dorp heeft een eigen skûtsje dat tijdens de roemruchte SKS Skûtsjesilwedstrijden voor het dorp strijdt.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt