De Zwaan 4

8551RK Woudsend

+31-85-500-8699

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Uw ervaringen over Jachthaven de Zwaan in Woudsend delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven de Zwaan

Jachthaven de Zwaan is opgericht met als doel vaste ligplaatsen te verhuren aan mensen die rust, ruime opzet van ligplaatsen, kleinschaligheid en persoonlijk contact belangrijk vinden. Doordat de eigenaren bij de haven wonen kunnen ze een oogje in het zeil houden. De jachthaven verhuurt alleen vaste ligplaatsen, en is dus geen passantenhaven.

De haven heeft 19 vaste ligplaatsen met diverse afmetingen. De haveningang is ruim zodat u gemakkelijk in uw box kunt varen. Alle ligplaatsen hebben een zijsteiger met stroomaansluiting en er zijn 2 watertappunten aanwezig, bereikbaar voor alle ligplaatsen.

Afmetingen van de boxen:

12 meter x 5 meter

10 meter x 4,5 meter

17 meter x 5,5 meter

17 meter x 4,3 meter

Verder heeft de haven parkeermogelijkheden naast en achter de loods. Er zijn geen sanitaire faciliteiten aanwezig.

Alle prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en exclusief stroom en water.

Tevens zijn er mogelijkheden voor winterberging in een geïsoleerde loods.

De haven is gelegen in het pittoreske watersportdorp Woudsend aan de Welle. Dit vaarwater heeft een open verbinding met het Heegermeer en Slotermeer en ligt midden in het Friese merengebied. In het dorp Woudsend met zijn vele stegen en molens worden in de zomermaanden diverse evenementen georganiseerd. Het dorp heeft een eigen skûtsje dat tijdens de roemruchte SKS Skûtsjesilwedstrijden voor het dorp strijdt.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt