Wetterwille 35

8447GB Heerenveen

+31-85-500-8665

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Tankstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Welle in Heerenveen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

D. Raggers
Schone jachthaven en super vriendelijke havenmeesters, ook beste klusloodsen!
Ulri
Super jachthafen mit 2 sehr netten hafenmeistern .. wir fühlen uns da sehr sehr wohl
Ulri
Super jachthafen mit 2 sehr netten hafenmeistern .. wir fühlen uns da sehr sehr wohl

Jachthaven De Welle

5.0 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven De Welle is een grote rustige haven, gelegen aan het Nieuw Heerenveense Kanaal ten noordwesten van Heerenveen in de mooie provincie Friesland. De haven is gunstig gelegen ten opzichte van de Friese meren, de Turfroute en de vaarroute naar het zuiden.

De haven beschikt over 375 ligplaatsen waaronder een groot aantal jaar- en seizoenplaatsen, maar ook voor de passant is er ruim voldoende plaats.

De royale opzet van jachthaven, de riante ligplaatsen en voldoende parkeergelegenheid voor uw auto maken De Welle een aangename haven met veel ruimte. Maar, hoewel de haven groot is, overheerst er de rust en de gezelligheid.

Vanzelfsprekend is ook bij de haven een toiletgebouw aanwezig. Daarnaast is er ook een tankstation, een botenlift en bestaat de mogelijkheid om boten gedurende de winter op het haventerrein te stallen.

Sinds een aantal jaren is het ook mogelijk om in een verwarmde loods gedurende het hele jaar aan boten te werken.

Centrale ligging Heerenveen
Door de centrale ligging van Heerenveen aan de A7 en A32 is de jachthaven niet alleen aantrekkelijk voor bewoners van Heerenveen en omgeving, maar ook voor mensen van ver daar buiten. De jachthaven is goed aan te reizen zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt