Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Welle

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Welle

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Welle is een grote rustige haven, gelegen aan het Nieuw Heerenveense Kanaal ten noordwesten van Heerenveen in de mooie provincie Friesland. De haven is gunstig gelegen ten opzichte van de Friese meren, de Turfroute en de vaarroute naar het zuiden.

De haven beschikt over 375 ligplaatsen waaronder een groot aantal jaar- en seizoenplaatsen, maar ook voor de passant is er ruim voldoende plaats.

De royale opzet van jachthaven, de riante ligplaatsen en voldoende parkeergelegenheid voor uw auto maken De Welle een aangename haven met veel ruimte. Maar, hoewel de haven groot is, overheerst er de rust en de gezelligheid.

Vanzelfsprekend is ook bij de haven een toiletgebouw aanwezig. Daarnaast is er ook een tankstation, een botenlift en bestaat de mogelijkheid om boten gedurende de winter op het haventerrein te stallen.

Sinds een aantal jaren is het ook mogelijk om in een verwarmde loods gedurende het hele jaar aan boten te werken.

Centrale ligging Heerenveen
Door de centrale ligging van Heerenveen aan de A7 en A32 is de jachthaven niet alleen aantrekkelijk voor bewoners van Heerenveen en omgeving, maar ook voor mensen van ver daar buiten. De jachthaven is goed aan te reizen zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt