Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven AWS-Eendracht

Jachthaven AWS-Eendracht

De AWS-Eendracht beschikt over een netjes onderhouden jachthaven. De haven bevindt zich direct aan de Meinesloot, net buiten het centrum van het watersportdorp Akkrum. De haven ligt op een half uur varen vanaf het Sneekermeer en beschikt over 31 boxen met diverse afmetingen. Passanten kunnen ten alle tijden een plaats krijgen in een lege box of aan onze passantensteiger.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt