Sjuwedijk 12

8624TV Uitwellingerga

+31-85-500-8597

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven De Watervriend in Uitwellingerga delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Tophaven!!!!
Anoniem
genieten!
Anoniem
We laten onze boot iedere keer met een vertrouwd gevoel achter, een pracht familiebedrijf waar men elkaar kent!

Jachthaven De Watervriend

4.56 van 5 (9 beoordelingen)

Bij Jachthaven De Watervriend, waar een vriendelijke en ontspannen sfeer een belangrijke rol speelt, is het heerlijk vertoeven. De verzorgde haven ligt op een unieke locatie in Friesland: centraal in het merengebied, met open verbinding naar het Sneekermeer en midden in het prachtige natuurgebied tussen Joure en Sneek.

De jachthaven biedt een ideaal startpunt voor het maken van vaartochten, waarbij u geen brug of sluis hoeft tegen te komen en u kunt genieten van de pittoreske dorpjes, gezellige restaurants en de diverse mooie aanlegplaatsen van de Stichting Marrekrite die dit gebied rijk is.

U rijdt vanuit Utrecht met een uurtje tijd naar De Watervriend. Daar zullen de rust, de natuur en het personeel de vaste gasten en passanten, van harte verwelkomen!

Uw ervaringen over Jachthaven De Watervriend delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt