Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Watervriend

5 van 5 (8 beoordelingen)

Jachthaven De Watervriend

5 van 5 (8 beoordelingen)

Bij Jachthaven De Watervriend, waar een vriendelijke en ontspannen sfeer een belangrijke rol speelt, is het heerlijk vertoeven. De verzorgde haven ligt op een unieke locatie in Friesland: centraal in het merengebied, met open verbinding naar het Sneekermeer en midden in het prachtige natuurgebied tussen Joure en Sneek.

De jachthaven biedt een ideaal startpunt voor het maken van vaartochten, waarbij u geen brug of sluis hoeft tegen te komen en u kunt genieten van de pittoreske dorpjes, gezellige restaurants en de diverse mooie aanlegplaatsen van de Stichting Marrekrite die dit gebied rijk is.

U rijdt vanuit Utrecht met een uurtje tijd naar De Watervriend. Daar zullen de rust, de natuur en het personeel de vaste gasten en passanten, van harte verwelkomen!

Uw ervaringen over Jachthaven De Watervriend delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (7)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
6 2 1.5 € 6.00 gratis gratis € 1.00 Boek nu
8 2.5 1.5 € 8.00 gratis gratis € 1.00 Boek nu
7 2 1.5 € 7.00 gratis gratis € 1.00 Boek nu
9 3 1.5 € 9.00 gratis gratis € 1.00 Boek nu
10 3 1.5 € 10.00 gratis gratis € 1.00 Boek nu
11 4 1.5 € 11.00 gratis gratis € 1.00 Boek nu
12 4 1.5 € 12.00 gratis gratis € 1.00 Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt