Pontdijk 8

8525GG Langweer

051-379-3006

50

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Tankstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Twirre Watersport

In Langweer vindt u aan de zuidkant van de Langwarder Wielen de jachthaven van De Twirre Watersport. De haven beschikt over vaste ligplaatsen tot 12 m. lang. Er is een botenlift aanwezig en een afspuitplaats.

De steigers zijn uitgerust met elektriciteit en er is drinkwater aanwezig, evenals toiletten en douches. Nabij vindt u voldoende parkeergelegenheid voor auto's en er is ook een dieselpomp. Overigens is het niet toegestaan om te overnachten op de boot.

De jachthaven biedt ook de mogelijkheid tot winterstalling, reparaties en onderhoud aan uw boot. Daarnaast kunt u in deze haven schiphuizen huren voor boten van 12 x 4 meter. Deze zijn eveneens voorzien van wateraansluiting en elektriciteit.

Uw ervaringen over de jachthaven van De Twirre Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt