Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Twirre Watersport

Jachthaven De Twirre Watersport

In Langweer vindt u aan de zuidkant van de Langwarder Wielen de jachthaven van De Twirre Watersport. De haven beschikt over vaste ligplaatsen tot 12 m. lang. Er is een botenlift aanwezig en een afspuitplaats.

De steigers zijn uitgerust met elektriciteit en er is drinkwater aanwezig, evenals toiletten en douches. Nabij vindt u voldoende parkeergelegenheid voor auto's en er is ook een dieselpomp. Overigens is het niet toegestaan om te overnachten op de boot.

De jachthaven biedt ook de mogelijkheid tot winterstalling, reparaties en onderhoud aan uw boot. Daarnaast kunt u in deze haven schiphuizen huren voor boten van 12 x 4 meter. Deze zijn eveneens voorzien van wateraansluiting en elektriciteit.

Uw ervaringen over de jachthaven van De Twirre Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt