Koailan 6

8493LA Terherne

+31-85-500-8622

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over De Schiffart Jachthaven in Terherne delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Miriam en Huub Groven
Samen met de Triton "De Elfstedentocht" varen. Geïnspireerd door Janny en André boekten we bij de Schiffart in januari al een boot: de Triton. Alleen het boeken al was een heerlijke ervaring. Zoveel goede raad, vriendelijkheid en voorkomendheid maak je maar zelden mee. Pluim voor vooral Ilse en Samantha. Allengs naderde de 18e maart 2022, onze vertrekdatum. Het enthousiasme, maar ook de spanning steeg. We hadden immers als 75- en 74-jarige geen vaarervaring. Menige nacht werd er dan ook over het varen van onze tocht gedroomd en soms was dat een nachtmerrie. Maar wat een opluchting! Na een excellente vaarles door Ymke werden we helemaal op ons gemak gesteld en kregen we er vertrouwen in, dat we het wel zouden mannen. Achteraf bezien was het een geweldige ervaring, al hebben we natuurlijk in 1 week tijd niet de hele Elfstedentocht kunnen varen. De boot was fantastisch. Alles perfect in orde en van alle gemakken voorzien. Dat alles was te danken aan de perfecte organisatie van de Schiffart. Opgetogen en helemaal tevreden en met een nieuwe ervaring rijker keerden we helemaal voldaan naar Maastricht terug. Dank voor al jullie goede zorgen en de heerlijke vakantie, die jullie ons bezorgd hebben.

De Schiffart Jachthaven

De jachthaven is centraal het Friese merengebied gelegen. Het ligt aan de rand van het watersportdorp Terherne en grenst direct aan het prinses Margrietkanaal.

De haven beschikt over 100 comfortabele ligplaatsen voor zowel passanten als vaste ligplaatshouders. De ruime ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en en watertappunten. De hoge vaste steigers zijn stabiel en zorgen ervoor dat u meestal op dekhoogte kunt opstappen.

Daarnaast zijn er tal van watersportfaciliteiten zoals een trailerhelling een botenlift van 20 ton. Er is mogelijkheid tot winterstalling op het buitenterrein of in een van de speciale loodsen. Voor auto (en trailer) is er een afgesloten parkeerterrein.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt