Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

De Schiffart Jachthaven

De Schiffart Jachthaven

De jachthaven is centraal het Friese merengebied gelegen. Het ligt aan de rand van het watersportdorp Terherne en grenst direct aan het prinses Margrietkanaal.

De haven beschikt over 100 comfortabele ligplaatsen voor zowel passanten als vaste ligplaatshouders. De ruime ligplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en en watertappunten. De hoge vaste steigers zijn stabiel en zorgen ervoor dat u meestal op dekhoogte kunt opstappen.

Daarnaast zijn er tal van watersportfaciliteiten zoals een trailerhelling een botenlift van 20 ton. Er is mogelijkheid tot winterstalling op het buitenterrein of in een van de speciale loodsen. Voor auto (en trailer) is er een afgesloten parkeerterrein.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt