Lynbaen 10

8551NW Woudsend

+31-85-500-8328

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven de Rakken in Woudsend delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Wij komen hier al jaren en den dat altijd met heel veel plezier. Groetjes Marco en Ingrid
Anoniem
De haven ligt mooi middenin het Friese merengebied en heeft alle benodigde faciliteiten in huis om een goede tijd te hebben.

Jachthaven de Rakken

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

De ligging van Jachthaven de Rakken is uniek: midden in het Friese merengebied en grenzend aan de levendige dorpskern van Woudsend. In de buurt van jachthaven de Rakken vindt u goede restaurants, cafés, een supermarkt en winkels op een steenworp afstand.

Iedere gast van camping en jachthaven de Rakken kan gebruik maken van gratis WIFI. Er schepen in alle lengten tot 25 meter een goede ligplaats vinden.

Op jachthaven terrein de Rakken is ook plek voor campers. Aangrenzend aan de jachthaven bevindt zicht het campingterrein met vele passende faciliteiten.

Uw ervaringen over de Jachthaven De Rakken in Woudsend delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt