Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Rakken

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven de Rakken

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

De ligging van Jachthaven de Rakken is uniek: midden in het Friese merengebied en grenzend aan de levendige dorpskern van Woudsend. In de buurt van jachthaven de Rakken vindt u goede restaurants, cafés, een supermarkt en winkels op een steenworp afstand.

Iedere gast van camping en jachthaven de Rakken kan gebruik maken van gratis WIFI. Er schepen in alle lengten tot 25 meter een goede ligplaats vinden.

Op jachthaven terrein de Rakken is ook plek voor campers. Aangrenzend aan de jachthaven bevindt zicht het campingterrein met vele passende faciliteiten.

Uw ervaringen over de Jachthaven De Rakken in Woudsend delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt