Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Lemster Baai

Jachthaven de Lemster Baai

Jachthaven de Lemster Baai ligt in het zuidoosten van Lemmer, Friesland. De haven is gelegen aan het IJsselmeer, nabij de oude sluis.

Deze rustige haven biedt een goede uitvalsbasis om het IJsselmeer te verkennen. Friese meren als de Grootte Brekken, het Tjeukemeer, Slotermeer en Heegermeer zijn goed te bereiken.

De centraal gelegen haven biedt meer dan 50 ligplaatsen en nette sanitaire voorzieningen (onderscheiden met de Blauwe Vlag). Op loopafstand vindt u het gezellige centrum van Lemmer met winkels en supermarkten. In het complex "De Lemster Baai" is een restaurant aanwezig met terras en fraai uitzicht over de baai. Op het terrein is tevens wifi beschikbaar.

Uw ervaringen over Jachthaven de Lemster Baai delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt