Vuurtorenweg 17

8531HJ Lemmer

+31-85-500-8312

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven de Lemster Baai in Lemmer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Pieter
Alles valt tegen en veel echt veel te duur. Schande
H. van Egmond
Ik kom hier niet meer terug. Dit is al mijn derde poging om inhoudelijk feedback te geven maar dat lukte niet.
K.C. van Brakel
Wat ons vanavond is overkomen de bemanning van 3 motorkruisers welke naast elkaar lagen hadden een feest er werd gedanst gesprongen op de daken van de boten met muziek op standje maximaal en dit tot 23.00uur, een van de boten welke in de middag aankwam was al voorzien van een aangeschoten bemanning. Sorry havenmeester dit kan echt niet!!!!!

Jachthaven de Lemster Baai

Jachthaven de Lemster Baai ligt in het zuidoosten van Lemmer, Friesland. De haven is gelegen aan het IJsselmeer, nabij de oude sluis.

Deze rustige haven biedt een goede uitvalsbasis om het IJsselmeer te verkennen. Friese meren als de Grootte Brekken, het Tjeukemeer, Slotermeer en Heegermeer zijn goed te bereiken.

De centraal gelegen haven biedt meer dan 50 ligplaatsen en nette sanitaire voorzieningen (onderscheiden met de Blauwe Vlag). Op loopafstand vindt u het gezellige centrum van Lemmer met winkels en supermarkten. In het complex De Lemster Baai is een restaurant aanwezig met terras en fraai uitzicht over de baai. Op het terrein is tevens wifi beschikbaar.

Uw ervaringen over Jachthaven de Lemster Baai delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt