Vuurtorenweg 17

8531HJ Lemmer

50

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Haven meester
Winkel
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven de Lemster Baai

Jachthaven de Lemster Baai ligt in het zuidoosten van Lemmer, Friesland. De haven is gelegen aan het IJsselmeer, nabij de oude sluis.

Deze rustige haven biedt een goede uitvalsbasis om het IJsselmeer te verkennen. Friese meren als de Grootte Brekken, het Tjeukemeer, Slotermeer en Heegermeer zijn goed te bereiken.

De centraal gelegen haven biedt meer dan 50 ligplaatsen en nette sanitaire voorzieningen (onderscheiden met de Blauwe Vlag). Op loopafstand vindt u het gezellige centrum van Lemmer met winkels en supermarkten. In het complex De Lemster Baai is een restaurant aanwezig met terras en fraai uitzicht over de baai. Op het terrein is tevens wifi beschikbaar.

Uw ervaringen over Jachthaven de Lemster Baai delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt