Troelstraweg 17

8524DK Teroele

+31-85-500-8289

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven de Koevoet in Teroele delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

kees en Charlotte
Prima haven waar we 1 nacht zijn verbleven. ruim washok. Helaas was het restaurant dicht (September en dus naseizoen) maar mooie omgeving voor een wandeling.

Jachthaven de Koevoet

De Jachthaven van De Koevoet komt direct uit op het Koevorder meer. De goed beschermde jachthaven is toegankelijk voor open zeilboten, kajuitzeiljachten en motorboten.

De haven is ongeveer 1,50 diep en biedt plaats aan circa 80 plezierjachten en de huurvloot van open zeilboten. Bij De Koevoet kunt u een ligplaats huren voor zowel de zomer als de winter. Passanten zijn van harte welkom en op de aangelegen recreatieterrein kan bezoek in een tent of op een camperplaats overnachten.

De ligplaatsen hebben stroomvoorziening (6 amp.). Wateraansluitingen zijn op diverse punten rond de haven. Er is een ruim douchegebouw, een afwashoek, wasmachine en -droger en een stortplaats voor chemische toiletten. Op het hele terrein is gratis wifi. Tevens is er een fijne zwemplek.

Uw ervaringen over Jachthaven de Koevoet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt