Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Koevoet

Jachthaven de Koevoet

De Jachthaven van De Koevoet komt direct uit op het Koevorder meer. De goed beschermde jachthaven is toegankelijk voor open zeilboten, kajuitzeiljachten en motorboten.

De haven is ongeveer 1,50 diep en biedt plaats aan circa 80 plezierjachten en de huurvloot van open zeilboten. Bij De Koevoet kunt u een ligplaats huren voor zowel de zomer als de winter. Passanten zijn van harte welkom en op de aangelegen recreatieterrein kan bezoek in een tent of op een camperplaats overnachten.

De ligplaatsen hebben stroomvoorziening (6 amp.). Wateraansluitingen zijn op diverse punten rond de haven. Er is een ruim douchegebouw, een afwashoek, wasmachine en -droger en een stortplaats voor chemische toiletten. Op het hele terrein is gratis wifi. Tevens is er een fijne zwemplek.

Uw ervaringen over Jachthaven de Koevoet delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt